Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězily Opatovice v Komořanech


0

V nervózním utkání dokázaly Opatovice zvítězit v Komořanech brankami z posledních minut prvního poločasu. Domácí obrana nedokázala uhlídat rychlé opatovické útočníky a hosté svoje vítězství ve druhém poločase uhlidali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když ze začátku prvního poločasu byli hosté nebezpečnější a útočné duo Zdeněk Švéda, Rostislav Adam šli v první čvrthodině třikrát sami na Romana Ondráše. Do vedení se ve třicáté minutě dostali po úniku Radka Orálka domácí. Potom, ale přišla pro domácí mužstvo strašidelná pětiminutovka. Ve čtyřicáté minutě domácí obrana faulovala Zdeňka Švédu a přímý kop Pavla Škváry jen těsně minul domácí branku. O čtyři minuty později se hosté již mohli radovat. Matěj Novotný těsně před brankářem tečoval střelu a bylo vyrovnáno. Jenže hosté nedali domácím do šatny jen jeden gól, ale po chybě obránců jim po samostatném úniku Rostislav Adam přidal ještě druhý.

Ve druhém poločase byla hra hrozně neurovnaná. Domácí posílili útok snažili se kombinovat, dostat se do šancí a hosté se zaměřili na bránění výsledku. Šancí bylo na obou stranách velmi málo a domácí začali ohrožovat hostující branku až v poslední čtvrthodině utkání. V sedmdesáté šesté minutě musel Honza Müller zasahovat po střele Zbyňka Konečného o dvě minuty později chytil nedůraznou střelu Radka Orálka a nejvíc se vyznamenal při samostatném nájezdu Zbyňka Konečného. V nervózním závěru měli ještě domácí výhodu přímého kopu po faulu na Reného Prokopa a několik pološancí, ale hosté svoje vítězství uhájili.



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
Pavel Svoboda: O výsledku utkání rozhodly naše chyby v posledních minutách prvního poločasu a v této sestavě jsme nebyli schopni výsledek otočit.

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek: Čekali jsme. že domácí budou nebezpečnější. Dokázali jsme si vytvořit víc brankových příležitostí a proto si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] , D. Petr [-] , T. Zouhar [-] - O. Kašlík [-] , L. Brtník [-] , J. Nohel [-] - Z. Konečný [-] , R. Orálek [-]

TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - M. Novotný [-] , F. Kučera [-] , R. Štofko [-] , D. Alán [-] - L. Jelínek [-] , P. Škvára [-] , M. Jelínek [-] , A. Tvrdý [-] , M. Síkora [-] - Z. Švéda [-] -

ŽK: 38. D. Skřivánek , 85. R. Orálek - 43. M. Novotný , 76. Z. Švéda , 85. P. Škvára .
Hráči zápasu: D. Petr - D. Alán .
Místo: Komořany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kolečkář Jaroslav - GÖTZ Libor (N), BEZDĚK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.