4:3
(0:3)
37. L. Plhal (p.)
38. A. Martínek
40. L. Plhal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžko uvěřitelný obrat v Lysovicích


Branky


55. S. Vévoda , 61. J. Hořava , 69. J. Hořava , 80. J. Hořava - 37. L. Plhal (p.) , 38. A. Martínek , 40. L. Plhal (p.)
0

Oba dva soupeři jsou v podstatě nováčky v soutěži. Jenže Lysovice mají jednoznačné ambice na přední místa v tabulce, protože do poslední chvíle bojovaly o zachování účasti v okresním přeboru a jejich soupeř vážně zvažoval svoje možnosti po postupu do třetí třídy okresní soutěže. Místo konání utkání se odvíjelo od podzimní dohody o změně pořadatelství na začátku soutěže v roce 2015. Takže v sobotu se hrálo v Lysovicích a všechno hrálo do karet domácímu mužstvu.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Také průběh prvního poločasu odpovídal papírovým předpokladům. Domácí mužstvo svoji převahu vyjádřilo třemi brankam, i když dvě zaznamenal brankář Lukáš Plhal z pokutových kopů, ale poločasový výsledek byl spravedlivým obrazem dění na hřišti. 

Domácí mužstvo nastoupilo do druhého poločasu s pocitem, že se v utkání již nic nemůže stát. Po deseti minutách překvapil ze standardní situace Stanislav Vévoda domácího brankáře a snížil na jedna tři. Potom následovaly další šance domácích. které Lukáš Foldyna, ale ani Michael Bédi nedokázali proměnit  a po hrubých chybách domácího brankáře a obrany dokázali hosté hattrickem Jiřího Hořavy do konce utkání výsledek překvapivě otočit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Lukáš Foldyna - hráč Lysovic: O výsledku utkání asi rozhodlo podcenění soupeře ve druhém poločase a neproměnění vyložených brankových příležitostí za stavu tři jedna, kdy jsme mohli odpor soupeře definitivně zlomit. To, ale neomlouvá hrubé chyby v obranné činnosti, kterých jsme se ve druhém poločase dopustili.

TJ Lysovice
Jiří Brunclík - hráč Rychtářova: Po prvním poločase, kdy se Lysovice dostaly do zaslouženého tříbrankového vedení, jsme udělali změny v rozestavení hráčů a zvýšenou bojovností jsme dokázali využít chyb v obraně domácích. Výsledek je pro nás povzbuzením do dalších utkání, i když nás příliš nepotěšilo zranění našeho brankáře, které nás určitě oslabí v dalším průběhu sezóny.



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - L. Sommer [-] (85. P. Pernica [-] ) , M. Petlach [-] , J. Hrad [-] , R. Kyncl [-] , J. Hořava [-] , J. Štelc [-] , T. Vojtek [-] , J. Brunclík [-] , L. Konečný [-] , S. Vévoda [-]

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - L. Šmerda [-] , M. Brovják [-] , Č. Malcher [-] , D. Novotný [-] , P. Neděla [-] - M. Neděla [-] , M. Bédi [-] (81. M. Brovják [-] ) , P. Procházka [-] (81. L. Jančík [-] ) - A. Martínek [-] , L. Foldyna [-]

ŽK: 36. S. Vévoda - 29. P. Procházka , 33. L. Šmerda , 58. M. Bédi .
Hráči zápasu: J. Hořava - A. Martínek .
Místo: Lysovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SMUTNÝ Roman - ORÁLEK Vladimír (N), KUCHTÍČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.