D. Petr 90.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydařené střídání trenéra Pavla Svobody.


Branky


90. D. Petr
0

V utkání bylo jasným favoritem domácí mužstvo, které bojuje o přední příčky v tabulce. Habrovany však vzdorovaly až do poslední minuty utkání, kdy o výsledku rozhodl David Petr, který byl na hřišti teprve tři minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo chtělo potvrdit vítězství z minulého kola v Pačlavicích, ale v prvním poločase se mu hra nedařila. Do šancí se dostávalo pouze po standardních situacích, ale s těmi si obrana hostů v čele s brankářam Radkem Dvořáčkem dokázala poradit.

Ve druhém poločase se hra domácích zlepšila, měli výraznou územní převahu, vytvářeli si velké množství brankových příležitostí, ale brankáře hostů nedokázali překonat. Když už se zdálo, že si Habrovany odvezou nečekaný bod, přišel na hřiště David Petr a v poslední minutě vstřelil krásným volejem vítěznou branku svého mužstva. 



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
David Petr - hráč domácích: Dnešní utkání jsme chtěli samozřejmě vyhrát, potvrdit vítězství ze hřiště soupeře v minulém kole a zúročit dobrou zimní přípravu. Bohužel jsme podali nervózní výkon a hlavně neproměňovali ani ty nejvyloženější brankové příležitosti. Takže jsme nakonec rádi i za hubené vítězství.

TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér Habrovan: Opět jsme přišli o bod v posledních minutách utkání. Tentokrát to byla doslova poslední minuta. Částečně to je chyba našich hráčů a částečně velká smůla, která nás připravila o body již několikrát. Kluci dnes bojovali na hranici svých možností a bohužel to ani tentokrát na body nestačilo.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - J. Kristek [-] , T. Šimáček [-] , R. Prokop [-] , D. Skřivánek [-] - O. Kašlík [-] , J. Nohel [-] (87. D. Petr [-] ) , L. Brtník [-] , M. Potěšil [-] (58. M. Hrdlík [-] ) - Z. Konečný [-] , R. Orálek [-] (46. L. Štercl [-] )

TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - Z. Modlitba [-] , R. Kopač [-] , P. Dobeš [-] , J. Pořízek [-] - M. Mrázek [-] (60. M. Pořízek [-] ) , O. Valehrach [-] , M. Luska [-] , J. Souček [-] - R. Novotný [-] , L. Pořízek [-] -

ŽK: 39. L. Brtník , 84. M. Hrdlík .
Hráči zápasu: T. Šimáček - R. Dvořáček .
Místo: Komořany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Machala Karel - GÖTZ Libor (N), TRNAVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.