Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úspěšný reparát


Branky


0

Domácí mužstvo v minulém kole překvapivě prohrálo v Kučerově a na domácím hřišti potřebovalo získat opět sebevědomí a porazit bojovné mužstvo Rychtářova. Zlepšeným výkonem hlavně ve druhém poločase se jim to stoprocentně podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli hosté úspěšně vzdorovali

V první části utkání se hrál víceméně vyrovnaný fotbal, hosté se úspěšně bránili a domácí mužstvo se dokázalo jen jednou střelecky prosadit Tomášem Šimáčkem. Dalších branek se příznivci žádného mužstva již nedočkali.

Druhá branka odpor hostů zlomila

Ve druhém poločase domácí mužstvo zvýšilo tlak, ale gólově ho dokázalo vyjádřit až v závěru utkání. Napřed se v rozmezí čtyř minut dvakrát prosadil domácí útočník Zbyněk Konečný a v poslední minutě uzavřel skóre utkání Lukáš Brtník. Domácí hráči tak konečně potěšili svoje příznivce vysokým vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
David Petr - hráč: Po porážce v minulém kole jsme dnes potřebovali nutně vyhrát a udělat radost našim fanouškům. Jsme rádi, že se nám to podařilo, získali jsme potřebné tři body za vysoké vítězství.

TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák - trenér: S výkonem v prvním poločase jsem byl spokojený, ve druhém domácí hráči potrestali naše individuální chyby a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - J. Kristek [-] , R. Prokop [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] , D. Petr [-] - M. Potěšil [-] (77. T. Zouhar [-] ) , L. Brtník [-] , O. Kašlík [-] , J. Nohel [-] (84. L. Štercl [-] ) - Z. Konečný [-] (88. J. Šrámek [-] )

TJ Sokol Rychtářov
E. Mikulášek [-] - M. Pospíšil [-] , P. Klúč [-] (85. P. Hrad [-] ) , M. Petlach [-] , R. Kyncl [-] , S. Vévoda [-] , J. Štelc [-] (46. J. Hrad [-] ) , J. Brunclík [-] , T. Vojtek [-] , L. Sommer [-] , P. Pernica [-]

ŽK: 48. P. Klúč , 82. M. Petlach .
Hráči zápasu: L. Brtník - P. Klúč .
Místo: Komořany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vaverka Lukáš - KUCHTÍČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.