Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů ve Chalkovicích na Hané


Branky


0

Po dramatické přestřelce ve druhém poločase dokázalo mužstvo Pustiměře poprvé na jaře naplno bodovat ve Chvalkovicích na Hané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas brankové hody nesliboval

Hosté přijeli do Chvalkovic s jinou taktikou něž v minulém zápase doma proti Drnovicícm. Od začátku byli aktivnější a častěji u míče něž domácí. V první části hry je však domácí obrana do šancí příliš nepouštěla. Největší šanci měl Martin Maděra, ale jeho střelu zlikvidoval domácí brankář Karel Vybíral. V závěru první půle se dokázal prosadit hlavou chvalkovský záložník Jakub Postíšil a zajistil domácímu mužstvu vedení.

Divoká přestřelka se šťastným koncem pro hosty

Hned v úvodu druhého poločasu se po rohovém kopu poprvé prosadil Jiří Valach a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Pustiměřské mužstvo se, ale nevzdávalo a dvěma slepenými góly Martina Hůlky a Marka Rozehnala srovnalo skóre. Čtvrthodiny před koncem se hosté brankou Lukáše Kučírky dokonce dostali do vedení. Téměř vzápětí však domácí Jirkou Valachem vyrovnali. Ani to však ještě nebyl střeleckým hodům konec. Střídající Roman Zbořil byl opět mužstvu velmi prospěšný. Deset minut před koncem stanovil konečné skóre na čtyři tři pro hosty. V nervózním závěru byl ještě za kritiku rozhodčího vyloučen Michael Smejkal, ale ani to nic nezměnilo na tom, že si hosté odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
René Moravec - hráč: Hosté dnes byli herně lepší, ale to neznamená, že jsme museli ztratit nadějné vedení dva nula. V závěru utkání jsme udělali několik zbytečných chyb a soupeř nás přestřílel.

FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér: Do zápasu jsme šli v poměrně odlišné sestavě, než doma proti Drnovicím. Od začátku jsme byli více u míče a kombinací se snažili o zakončení. Přestože se hrálo na luxusně připraveném hřišti, dělalo nám to paradoxně problémy. Míč klukům dost odskakoval od nohy a prezentovali jsme se i spoustou nepřesných přihrávek. Do naší největší šance se dostal po samostatném úniku Martin Maděra, ale jeho střelu domácí gólman kryl. Během první půle jsme mu pak už pouze několikrát „vyprášili“ rukavice střelami z dálky. Bohužel jsme se opět neubránili laciné brance těsně před poločasem, když jsme doplatili na nedůslednost v našem pokutovém území. Byla to taková nečekaná facka, po které nás ještě soupeř zamknul v naší šestnáctce, a pouze díky obětavým vrháním se do střel jsme zabránili další pohromě. V úvodu druhého poločasu to však s námi vypadalo špatně, protože jsme hned ve 47. minutě obdrželi druhou branku na 2:0. Udělali jsme změnu v ofenzívě a naštěstí jsme se brzy dočkali kontaktní branky na 2:1. Po několika minutách jsme dokonce srovnali stav zápasu na 2:2. Podařilo se nám dostat domácí obranu pod větší tlak a vypracovali jsme si další příležitosti. V 77. minutě se nám podařilo otočit stav zápasu na 2:3 a měli jsme hru pod kontrolou. Soupeř nás vystrašil „pumelenicí“ z 30 -ti metrů, která však pouze rozkmitala břevno naší branky. Domácím se ale přece jen podařilo vyrovnat, když se odražený míč dostal k Valachovi a ten efektně přehodil lobem Honzu Kotulána v naší brance – 3:3. I přes vyrovnávací branku jsme zůstali při chuti a hned v následující minutě se po Hanákově rohovém kopu trefil nechytatelně hlavou Roman Zbořil a opět strhnul vedení na naši stranu. Ustáli jsme i zbytečně vyhrocený závěr, ale nestojí mi za to se k tomu jakkoliv vyjadřovat. Pro nás bylo důležité, že jsme se v těžkém utkání dokázali koncentrovat až do konce a zápas zvládli výsledkově otočit ve svůj prospěch.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
K. Vybíral [-] - R. Moravec [-] , . Šášek [-] , J. Novák [-] , T. Churý [-] - J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] , V. Baranyai [-] - J. Valach [-] , D. Churý [-]

FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - L. Kučírka [-] , O. Klimek [-] , P. Hanák [-] - M. Smejkal [-] , M. Maděra [-] (75. P. Polišenský [-] ) - - L. Koudelka [-] , M. Kalvaster [-] (46. R. Zbořil [-] ) , P. Snídal [-] , M. Rozehnal [-] , J. Brandýs [-]

ŽK: 60. J. Novák - 48. P. Snídal , 61. L. Kučírka , 87. M. Smejkal . ČK: 87. M. Smejkal .
Hráči zápasu: J. Valach - M. Rozehnal .
Místo: Chvalkovice na Hané. Počet diváků: 78. Rozhodčí: MÜLLER Jan - MATOUŠEK Vratislav (N), SMÉKAL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.