2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Zdeňka Švédy v Rychtářově


Branky


0

Během prvního poločasu nastřílel Zdeněk Švéda tři branky do sítě Rychtářova a zařídil tak vítězství svého mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku utkání rozhodl první poločas

Hosté z Opatovic přijeli do Rychtářova s cílem bodovat a svoje plány začali naplňovat již ve čtrnácté minutě, když Zdeněk Švéda po centru Pavla Škváry vstřelil první branku. Domácí však dokázali velmi rychle odpovědět a jen o dvě minuty později Jiří Hořava vyrovnal. O výsledku celého utkání rozhodla poslední pětiminutovka první části hry, protože Zdeněk Švéda vstřelil další dvě branky a doplnil svůj čistý hattrick.

Domácí obrat výsledku tentokrát nezvládli

V prvním jarním kole dokázalo mužstvo Rychtářova otočit nepříznivý vývoj utkání v Lysovicích. Z poločasového stavu nula tři dokráčelo nakonec k vítězství. Doma s Opatovicemi se jim to nepodařilo, i když zápas ještě zkomplikovalo. Ve vyrovnaném druhém poločase měli sice hosté další vyložené brankové příležitosti, ale žádnou z nich již neproměnili. Když přece jen Rosťa Adam míč do branky dopravil, rozhodčí gól neuznali. Domácí mužstvo také dlouho branku vstřelit nedokázalo, ale šest minut před koncem přece jen střídající Jiří Hrad snížil na jednobrankový rozdíl. Víc už ale domácí nezvládli a tak se opatovické mužstvo ziskem tří bodů dotáhlo na vedoucí mužstvo tabulky FKD "B".



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák - trenér: V prvním poločase jsme nedokázali uhlídat Zdeňka Švédu a zaslouženě jsme jej prohráli. Za výkon ve druhém poločase jsme si podle mého názoru zasloužili vyrovnat.

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér: S výkonem mužstva a s výsledkem utkání jsem spokojený. Nespokojený jsem s výkonem rozhodčích ve druhém poločase a hlavně s tím, že nám neuznali regulérní gól.



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
P. Klúč [-] - M. Pospíšil [-] , M. Petlach [-] , R. Kyncl [-] , J. Hořava [-] , S. Vévoda [-] , J. Štelc [-] , J. Brunclík [-] , T. Vojtek [-] , L. Sommer [-] , P. Pernica [-] (46. J. Hrad [-] )

TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - R. Grohmann [-] , P. Škvára [-] , Z. Švéda [-] , M. Síkora [-] , L. Jelínek [-] , R. Adam [-] , M. Novotný [-] , F. Kučera [-] , R. Štofko [-] , D. Alán [-]

ŽK: 53. J. Hořava - 48. Z. Švéda , 60. M. Síkora , 86. L. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Pospíšil - Z. Švéda .
Místo: Rychtářov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Paulík Radek - KUCHTÍČEK Zdeněk (N), DROZD Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.