1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice už zase vítězí


Branky


0

Po třech zápasech bez vítězství dokázalo mužstvo drnovického béčka vyhrát v Komořanech, navzdory tomu, že trenér Vlastimil Polišenský měl asi největší problémy se sestavením mužstva za celou sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý úvod utkání

Ačkoli nastoupil vedoucí tým tabulky v Komořanech v silně kombinované sestavě již v páté minutě si exligový Jozef Weber všiml, že Roman Ondráš je hodně daleko ze své branky a téměř z poloviny hřiště jej přeloboval. Jen o pět minut později stejný hráč vyslal obloučkem přes domácí obranu do šance Dušana Švandu a ten Romana Ondráše přehodil podruhé. Na šokující začátek utkání dokázali domácí zareagovat. V šestnácté minutě připravil Jirka Nohel šanci pro Lukáše Brtníka a ten snížil na jednobrankový rozdíl. Střelec domácí branky se v polovině prvního poločasu zranil a musel odstoupit. Hostující mužstvo převzalo iniciativu a  první část utkání v klidu dohrálo.

Hosté výsledek ubránili

Na začátku druhého poločasu měli domácí velkou šanci na vyrovnání, ale drnovické podržel brankář Miroslav Raška. Ve zbývajícím čase se hostující mužstvo předvádělo hru na kterou nejsou jeho příznivci zvyklí. Disciplinovanou obranou hrou drželo domácí hráče v dostatečné vzdálenosti od své branky a dokázalo se vyvarovat zbytečných chyb. Čtvrthodiny před koncem utkání uklidnil střídající Jiří Handl třetí brankou svoje mužstvo. V závěru utkání  domácí hráči již žádnou branku vstřelit nedokázali a hosté si i kombinované sestavě odvezli všechny tři body.   



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
Jiří Nohel - hráč: Do zranění Lukáše Brtníka jsme věřili, že utkání dokážeme otočit. Potom nás zkušení drnovičtí hráči začali přehrávat a zaslouženě zvítězili.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér: Přes velké problémy se složením mužstva z důvodů zranění několika hráčů, jsme nakonec dali dohromady tým, který dokázal porazit velmi těžkého soupeře.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] , J. Kristek [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] , D. Petr [-] - L. Brtník [-] (25. T. Zouhar [-] ) , O. Kašlík [-] , J. Nohel [-] , M. Hrdlík [-] - Z. Konečný [-]

FK Drnovice B
M. Raška [-] - M. Slavíček [-] , V. Zbořil [-] , V. Polišenský [-] - M. Mazal [-] , J. Raška [-] (46. J. Handl [-] ) , D. Švanda [-] , O. Böhm [-] , J. Weber [-] , R. Pytela [-] - M. Maršál [-] -

Hráči zápasu: T. Zouhar - M. Raška , M. Slavíček .
Místo: Komořany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vinklárek Václav - GÖTZ Libor (N), OLEJNÍČEK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.