M. Maděra 34.
P. Hanák 72. (p.)
P. Hanák 86.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměř se nadechuje k útoku na čelo tabulky.


Branky


34. M. Maděra , 72. P. Hanák (p.) , 86. P. Hanák
0

Situace na čelních příčkách tabulky se v posledních kolech pěkně zamotává a po výsledcích tohoto kola je docela možné, že pro mužstvo Pustiměře bude reálné poprat se o postup do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V Pustiměři byl k vidění průměrný zápas a popravdě, příliš fotbalové krásy diváci neviděli. Na šance to bylo v prvním poločase vyrovnané. Za domácí se po centru Petra Snídala, dostal do dobré pozice Michal Jelínek, ale míč mu po hlavě sklouznul a domácí útočník tak neohrozil ani branku. Maděrův pokus šel těsně mimo. Hosté, měli daleko větší šance. Dvakrát ukázkově centrovali ze své pravé strany, ale „zakončovatelé“ svých ideálních pozic nevyužili. Ve 34. minutě se však přece jen skóre měnilo. Domácí Maděra se dobře zorientoval na hranici pokutového území a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi Lysovic šanci – 1:0.

O vítězství domácích rozhodly standardní situace

Druhý poločas byl svojí úrovní podobný tomu prvnímu. Kromě očekávaných soubojů hostujícího Aleše Martínka s domácím Romanem Zbořilem se nic, co by zvedlo diváky ze sedadel, nestalo. Vše podstatné se tedy odehrálo až v poslední třetině zápasu. V 60. minutě faulovali hosté v pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil Pavel Hanák – 2:0. Brance na 3:0 předcházel faul hostujícího obránce na útočníka domácích, na hranici pokutového území, po kterém se strhla zbytečná potyčka mezi oběma hráči. Tu potrestal hlavní rozhodčí žlutou kartou pro hosty a červenou pro domácí. Z nařízeného trestného kopu se podruhé v zápase trefil Pavel Hanák. Hosté si ve druhém poločase větší šanci nevytvořili a tak utkání skončilo zaslouženým vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér: „Dnes s výkonem svých svěřenců spokojený nejsem. Zápasy v Hošticích nebo ve Chválkovicích měly daleko vyšší úroveň a přece jen se kromě výsledku snažíme hrát fotbal i pro diváky. V tomto zápase jsme jim toho tedy moc neukázali. Naše hra byla dnes založená především na kontrole středu hřiště a uhlídání vysokého Aleše Martínka v hlavičkových soubojích. Středoví hráči Rozehnal s Polišenským splnili bezchybně svoje role hlavně v defenzivní činnosti. Směrem dopředu to však bylo horší a podle mě to byla hlavní příčina naší předvedené hry. Na jedničku splnil svůj úkol Roman Zbořil, který s přehledem vymazal svého nepříjemného soupeře. Po levé straně se prosazoval i Petr Snídal, ale svými centry bohužel nikoho nenašel. Mrzí mě zbytečné vyloučení Adama Popoviče, který nastoupil za „A“ tým poprvé a díky zvýšené motivaci se nechal v závěru zápasu unést. Bohužel za to byl hlavním sudím po zásluze vyloučen. Máme v posledních třech kolech tři vyloučené, což na náš tým nevrhá příliš dobré světlo. Musíme se nad tím více zamyslet a vyvarovat se toho. Samotné utkání jsme ale výsledkově zvládli, což je pro nás v této chvíli nejdůležitější. Hráčům za to děkuji.“

TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér: "My jsme své dobré šance v první půli nedokázali proměnit, domácí ano, proto dnes vyhráli zaslouženě. Byli bojovnější a ve druhém poločase i fotbalovější. Bylo mi jasné, že když dvacet minut před koncem musel odstoupit kvůli zranění náš nejlepší hráč v zápase Česťa Malcher, který jako jediný z našeho týmu snese přísnější měřítko, že už s výsledkem nic neuděláme. Možná se někteří naši borci viděli spíš u večerního pálení čarodějnic, než na fotbale. Hoši mě opět zklamali..."



Sestavy


FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - L. Kučírka [-] , O. Klimek [-] , P. Hanák [-] - M. Maděra [-] (78. A. Popovič [-] ) - P. Polišenský [-] , R. Zbořil [-] , M. Jelínek [-] (61. L. Koudelka [-] ) , P. Snídal [-] , M. Rozehnal [-] , J. Brandýs [-] (67. R. Kavečka [-] )

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - D. Novotný [-] , Č. Malcher [-] (69. L. Jančík [-] ) , L. Šmerda [-] , M. Brovják [-] , M. Brovják [-] - M. Neděla [-] , J. Poprik [-] - L. Foldyna [-] , A. Martínek [-] - P. Procházka [-]

ŽK: 25. P. Hanák - 68. A. Martínek , 86. L. Šmerda . ČK: 86. A. Popovič .
Hráči zápasu: R. Zbořil , P. Hanák - Č. Malcher .
Místo: Pustiměř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMUTNÝ Roman - JELÍNEK Michal, ORÁLEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.