1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 18:00

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysovice doma zvítězily


Branky


0

Po nepříjemné porážce v Komořanech si Lysovice dokázaly doma poradit s Opatovicemi. Hosté i bez Zdeňka Švédy jsou v útoku velmi nebezpeční. Domácí mužstvo udrželo čisté konto a těsně zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý výkon domácího mužstva

Domácí nastoupili po dlouhé době téměř v kompletní sestavě a na jejich výkonu to bylo hned znát. Již ve čtvrté minutě mohl otevřít skóre utkání pěknou ránou z rohu velkého vápna Patrik Neděla, ale jeho střelu míříci k tyči brankář hostí Jan Müller s námahou vyrazil. V osmnácté minutě našel Michal Neděla přesným centrem z levé strany ve velkém vápně Jakuba Poprika, jenomže ten střelou z první, ve vyložené šanci gólmana Opatovic nepropálil. O minutu později centroval pro změnu Patrik Neděla, na malém vápně úplně volný Lukáš Foldyna poslal ale slabou hlavičkou míč pouze do náruče Jana Müllera. Lysovičtí drželi míč častěji na svých kopačkách a působili fotbalovějším dojmem. Opatovice se dostaly do nebezpečné situace až v pětadvacáté minutě. Po rohovém kopu balón z brankové čáry vyhlavičkovával domácí Patrik Neděla. Za dvě minuty se probil po pravé straně do pokutového území hostí Aleš Martínek, který obešel na brankové čáře dva protihráče, podél lajny se dostal skoro až před bránu, kde svou přihrávkou pod sebe hledal volné spoluhráče. Jeho úmysl ale na poslední chvíli přečetl brankář Müller a velkou šanci zhatil. Za minutu zahrávaly Opatovice přímý volný kop kousek za šestnáctkou, po faulu gólmana Lysovic Lukáše Plhala. Dělovka jednoho z hostujících hráčů prosvištěla kousek vedle tyče domácí svatyně. Ve třicátétřetí minutě se opět probíjel po pravé straně domácí Aleš Martínek, kousek před šestnáctkou byl faulován jedním z hostujích obránců, rozhodčí Smutný ponechal výhodu, domácí útočník se dostal do velkého vápna, kde ho fauloval další hráč Opatovic, jenomže jinak dobře pískající hlavní sudí nepochopitelně odpískal faul první a celou situaci vytáhnul mimo šestnáctku. Ve třicátéšesté minutě zahrávaly Lysovice rohový kop a gólman Jan Müller měl co dělat, aby hlavičku Ondřeje Bačovského zlikvidoval. Čtyři minuty před koncem první půle se domácí dočkali zaslouženého vedení. Jakub Poprik vhodil dlouhý aut  na malé vápno, míč propadl až k tyči, kde stál úplně volný Patrin Neděla, pro kterého nebyl problém vstřelit úvodní branku. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči, i když jejich vedení mohlo být o hodně vyšší, než jednogólové.

Bezbranková druhá půle

Druhý poločas probíhal ve stejném duchu, jako ten první. Domácí byli častěji na míči a předváděli pěkné akce. Opatovice si moc velkých příležitostí nevypracovávaly. Za zmínku snad stojí nebezpečné hlavička volného útočníka, která ale mířila vedle. V šedesáté minutě se pokoušel skórovat pěkným nůžkami domácí útočník Ondřej Bačovský, ale jeho sřela  mířila přesně do středu brány, kde stál hostující brankář. Čtvrt hodiny před koncem ukázal výborně hrající domácí stoper Čestmír Malcher, na jakém prostoru je schopen hrát. Na své polovině odebral balón jednomu z opatovických hráčů, po pravé straně všem utekl a také obešel vše, co mu stálo v cestě, dostal se až do šestnáctky, kde střelou šajtlí jen těsně minul bránu. Lysovice si do konce utkání vypracovaly ještě jednu slibnou šanci, jenomže Aleš Martínek na brankáře Jana Müllera opět nevyzrál, a tak zápas skončil sice těsným, ale zcela zaslouženým vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeběk Gryc - trenér: ,,Dnes musím být s výkonem i s předvedou hrou spokojen. To, co jsme si před zápasem řekli, kluci přesně po celé utkání plnili. A i když jsme vyhráli určitě zaslouženě, mělo to být větším rozdílem, protože šancí jsme na to měli především v první půli dost. Samozřejmě je znát, když nastoupíme v kompletní sestavě..."

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér: Dnes jsme nepodali dobrý výkon, vytvořili jsme si málo brankových příležitostí a zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - L. Šmerda [-] , Č. Malcher [-] , D. Novotný [-] , M. Brovják [-] - J. Poprik [-] (46. P. Procházka [-] ) , O. Bačovský [-] , P. Neděla [-] - L. Foldyna [-] , A. Martínek [-] , M. Neděla [-] (90. P. Neděla [-] ) -

TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - R. Štofko [-] , M. Síkora [-] , D. Alán [-] , F. Kučera [-] - P. Novotný [-] (55. R. Grohmann [-] ) , P. Škvára [-] , D. Gurka [-] , L. Jelínek [-] - M. Novotný [-] , R. Adam [-] -

ŽK: 29. L. Plhal - 2. D. Alán , 51. R. Štofko .
Místo: Lysovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: SMUTNÝ Roman - SMUTNÍK Josef, BĚLOHOUBEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.