3:1
(2:0)
65. V. Giblo
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Jirky Valacha


Branky


10. J. Valach , 16. J. Valach , 75. J. Valach - 65. V. Giblo
0

V Opatovicích přestavěl chvalkovický trenér Josef Hradil sestavu a mužstvo podalo velmi dobrý výkon, kterému chyběly pouze góly. Proti Moravským Málkovicím rozhodl o výsledku utkání svým hattrickem Jiří Valach.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky v úvodu utkání

Na dobrý výkon v Opatovicích dokázalo chvalkovické mužstvo dobře navázet i doma. Hra se mu dařila a brzy přišly i góly. Již v desáté minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Jiří Valach. Pouze o šest minut později stejný hráč vstřelil i druhý gól. Tentokrát technickou střelou vnějším nártem na zadní tyč. Po půlhodině hry se hosté probudili a zatlačili domácí mužstvo do defenzívy. Do poločasu se jim branku vstřelit nepodařilo.

Druhý poločas patřil hostům

Ve druhé části hry se domácímu mužstvu hra již tolik nedařila a přestože se jim i při tlaku hostů dařilo přecházet do protiútoků, nedokázali svoje přečíslení dotáhnout do nějaké větší šance. Naopak hostům se podařilo v polovině druhé části hry Vladimírem Giblem snížit na rozdíl jedinné branky. Naštěstí pro domácí se čtvrthodiny před koncem potřetí prosadil Jirka Valach. Tentokrát se po přihrávce Rendy Moravce protlačil do pokutového území hostů a přestože byl faulován dokázal vstřelit svoji třetí branku. Tento gól domácí uklidnil a dotáhli utkání do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
René Moravec - hráč: V prvním poločase jsme hráli dobře, proměnili jsme i dvě šance a v podstatě rozhodli o výsledku. I když po obdrženém gólu jsme se o výsledek trochu strachovali, podařilo se nám vstřelit třetí branku a zaslouženě zvítězili

TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér: Zaspali jsme začátek utkání, který nakonec o výsledku rozhodl. Naše mužstvo není v této sestavě tak silné, aby dokázalo otočit výsledek, když prohrává o dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
K. Vybíral [-] - R. Moravec [-] , . Šášek [-] , J. Novák [-] - J. Hradil [-] (87. D. Churý [-] ) , J. Pospíšil [-] , T. Churý [-] , J. Pospíšil [-] - J. Valach [-] , J. Tumma [-] , M. Hradil [-] (80. V. Baranyai [-] )

TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - V. Giblo [-] , M. Zacpálek [-] , R. Doupovec [-] , T. Kudlička [-] , L. Ďuriník [-] , J. Sedláček [-] , R. Trněný [-] , M. Vojtek [-] , P. Harásek [-] , P. Bánský [-]

Hráči zápasu: J. Valach - M. Vojtek .
Místo: Chvalkovice na Hané. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kaplánek Jaroslav - MATOUŠEK Vratislav (N), KLVAČ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.