0:2
(0:0)
53. J. Novák (p.)
90. D. Churý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalkovice na Hané vítězí v Pačlavicích


Branky


53. J. Novák (p.) , 90. D. Churý
0

V posledním domácím utkání porazilo pačlavské béčko doma Hoštice, ale v tomto kole domácí hráči nestačili na mužstvo Chvalkovic na Hané. Hosté potvrdili zlepšení formy a v Pačlavicích zvítězili dva nula.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí mužstvo chtělo na svém hřišti získat potřebné body, hráči bojovali, ale nepodařilo se jim vytvořit si dostatečné množství brankových příležitostí, které by jim umožnily vstřelení branky. Hosté v prvním poločase dobře bránili, ale  gól se ji také vstřelit nepodařilo. 

O výsledku rozhodl pokutový kop

Hned v úvodu druhého poločasu domácí Ondřej Dostalík v pokutovém území fauloval a rozhodčí Petr Šmíd odpískal proti domácímu mužstvu pokutový kop. K míči se postavil kapitán hostů Jiří Novák a zajistil svému mužstvu vedení. Po obdržené brance domácí museli otevřít hru a snažili se o vyrovnání. Bohužel opět se jim nrdařilo vytvořit si takové příležitosti, aby z nich vstřelili gól. Naopak v poslední minutě utkání se dostali hosté do rychlého protiútoku a po centru zajistil chvalkovickému mužstvu dvoubrankové vítězství hlavou, střídající  Dušan Churý.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér: Mužstvo dnes bojovalo, protože jsme moc chtěli na domácím hřišti vyhrát. Nedokázali jsme v remízovém zápase vstřelit gól a tak o vítězství hostů rozhodl gól z pokutového kopu. Po otevření hry nás hosté potrestali v závěru utkání druhou brankou.




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - J. Kuchtík [-] (46. J. Božák [-] ) , M. Bulant [-] (63. M. Grepl [-] ) , M. Pozdíšek [-] (81. J. Soldán [-] ) , L. Navrátil [-] (55. D. Navrátil [-] ) , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] , J. Brablík [-] , K. Kyas [-] , F. Hanák [-] , O. Dostalík [-]

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Z. Pouzar [-] - R. Moravec [-] (74. V. Baranyai [-] ) , J. Novák [-] , T. Churý [-] (66. D. Neckář [-] ) - J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , M. Hradil [-] , J. Hradil [-] - J. Valach [-] , J. Tumma [-] , D. Neckář [-] (83. D. Churý [-] )

ŽK: 11. J. Brablík , 63. O. Dostalík , 83. D. Vincenec - 59. D. Neckář , 69. R. Moravec .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmíd Petr - NOVÁK Lukáš (N), MATOUŠEK Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.