Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mužstvo Pustiměře zvítězilo v Opatovicích


Branky


0

V domácím mužstvu nastoupil po trestu nejlepší střelec soutěže Zdeněk Švéda a na to. že utkání nedohrál, toho stihl opravdu hodně. Na první gól přihrál, druhý dal sám a nakonec byl po dvou žlutých kartách znovu vyloučen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali otočit výsledek

V úvodní desetiminutovce byli aktivnější domácí, ale k vážnějšímu ohrožení branky Pustiměře se nedostali. V desáté minutě vystrašil domácího brankáře Roman Zbořil, jehož střela z téměř třiceti metrů, mířila těsně nad branku. V patnácté minutě se prosadili domácí, přihrávku Zdeňka Švédy zužitkoval na zadní tyči důrazný Pavel Škvára. Hosté vyrovnali ve dvacáté třetí minutě. Trestný kop zahrál Pavel Hanák na Lukáše Kučírku a ten nedal domácímu brankáři Janu Müllerovi šanci. Hosté začali přebírat iniciativu a  čtyři minuty před koncem poločasu po krásném pasu Michaela Snídala, Petr Snídal přeloboval hlavou Honzu Müllera v brance Opatovic. 

Zdeněk Švéda znovu vyloučen

Od začátku druhého poločasu pokračovala obě mužstva v aktivním fotbalovém pojetí a bylo na co se dívat. V šedesáté minutě doplatili hosté na malý důraz před vlastním pokutovým územím za čož je potrestal důrazný Zdeněk Švéda a vyrovnal na dva dva. V šedesáté sedmé minutě zahrával přímý kop opět Pavel Hanák, Roman Zbořil prodloužil míč na Lukáše Kučírku a ten v těžké pozici prostřelil domácího brankáře a vrátil hostům vedení. Poté dvakrát po sobě fauloval domácí Zdeněk Švéda a rozhodčí Václav Vinklárek ho po dvou žlutých kartách vyloučil. Domácí přestože dohrávali v deseti, podávali sympatický výkon a byli nebezpeční před brankou soupeře. Rozhodnutí padlo až v předposlední minutě hry, když Jakub Kudýn prošel středem hřiště až do pokutového území domácích a suveréně zakončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér: To co tady dnes předvedli tři delegovaní rozhodčí nepatří do sportu. Hrubě ovlivnili výsledek. Hlavní rozhodčí Václav Vinklárek neodpískal dva pokutové kopy a necitlivě nám vyloučil Zdeňka Švédu.

FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér: Myslím, že z obou stran tobyl dnes nadprůměrný zápas III. třídy. Dnes můžu říct, že jsme s výkonem svých hráčů velice spokojený.Přes zranění některých hráčů základní sestavy se nám nakonec podařilo postavit kvalitní sestavu. Důležité je, že kluci přistoupili k zápasu zodpovědně se snahou jej vyhrát. Svým výkonem mě překvapil i soupeř. Patřil k nejsilnějším proti kterým jsme na jaře nastoupili.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - P. Škvára [-] , Z. Švéda [-] , M. Síkora [-] , L. Jelínek [-] (58. F. Kučera [-] ) , R. Adam [-] , M. Novotný [-] , R. Grohmann [-] , D. Gurka [-] , M. Kolkop [-] (79. R. Štofko [-] ) , D. Alán [-]

FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - L. Kučírka [-] , P. Hanák [-] - - P. Polišenský [-] , J. Brandýs [-] (58. M. Jelínek [-] ) , M. Kalvaster [-] , J. Kudýn [-] , P. Snídal [-] (79. T. Hůlka [-] ) , O. Klimek [-] , M. Smejkal [-] (85. M. Koudelka [-] ) , R. Zbořil [-]

ŽK: 70. Z. Švéda . ČK: 73. Z. Švéda .
Hráči zápasu: L. Kučírka .
Místo: Opatovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vinklárek Václav - ŠTRAJT Jindřich, KRATOCHVÍL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.