Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šmehlík se prosadil hned třikrát


0

Hlavní postavou zápasu mezi Novou Lhotou a Hrubou Vrbkou byl útočník Radim Šmehlík. Šikovný forvard se v zápase blýskl hattrickem a výraznou měrou přispěl k výhře hostů 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horňácko si přijelo do Lhoty pro tři body a nakonec je také získalo. Nová Lhota v prvním kole vyhořela a schytala debakl a totéž se opakovalo i o týden později. Hrubá Vrbka v úvodním zápase doma ztratila dva body za remízu, ale vše si vynahradila v tomto zápase.

 

Šmelík se v první půli trefil dvakrát, když se dokázal prosadit v deváté a sedmnácté minutě. Další šance pak úvodních pětačtyřiceti minutách zůstaly nevyužity. Po hodině hry zkompletoval Ševčík hattrick a konečnou podobu výsledku dal o deset minut později Kováčik.

 

V neúplné tabulce se Hrubá Vrbka posunula na první místo tabulky se ziskem čtyř bodů. Nová Lhota je poslední s hrozivým skóre 0:9 ze dvou zápasů.

 

FK Nová Lhota - Horňácko Hrubá Vrbka 0:4 (0:2)
Branky: Šmehlík 3, Kováčik



Sestavy


FK Nová Lhota
L. Holek [-] - P. Koláček [-] , J. Rezňák [-] , P. Fusek [-] , S. Kohůt [-] - P. Malár [-] , T. Lukšík [-] - K. Skalík [-] , L. Hulín [-] , L. Mikéska [-] , M. Tomčala [-]

TJ Horňácko Hrubá Vrbka
L. Kováčik [-] - J. Maňák [-] , D. Lipár [-] (82. V. Sládek [-] ) , M. Mlýnek [-] (46. M. Kostelanský [-] ) , V. Kutálek [-] (67. F. Němeček [-] ) - T. Tomešek [-] (46. F. Prachař [-] ) , M. Janás [-] , J. Mikeska [-] , S. Horák [-] - O. Mikeska [-] , R. Šmehlík [-] -

ŽK: 69. L. Holek .
Místo: Nová Lhota. Počet diváků: 50. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - HUSEREK Lukáš (N), PEPRNA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.