Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudoměřice snadno přehrály Tvarožnou Lhotu


Branky


0

Fotbalisté Sudoměřic měli v úvodním kole nové sezóny volný los a poprvé se představili až ve druhém kole. V domácím prostředí jim byla soupeřem Tvarožná Lhota, který si odvezla vysokou porážku 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím loňská sezóna příliš nevyšla a vstup do té nové si museli o týden odložit. Ani to však na jejich výkonu nebylo znát a svému soupeři nedali šanci. Sudoměřice šli brzy do vedení a už v páté minutě to bylo 1:0, když se trefil Rapant. O dvacet minut později zvyšoval Snášel na rozdíl dvou branek. Tak skončil i první poločas.

 

V tom druhém se dlouho nic nedělo a dalších branek se diváci dočkali až v závěrečných minutách. Šest minut před koncem se prosadil Stanický a tentýž hráč v posledních vteřinách hry upravil na konečných 4:0. Tvarožná Lhota nevázala na týden starou výhru 5:0 z domácího utkání a odvezla si téměř stejnou porážku ze hřiště soupeře.

 

SK Sudoměřice - Sokol Tvarožná Lhota 4:0 (2:0)
Branky: Stanický 2, Snášel, Rapant



Sestavy


SK Sudoměřice
R. Stanický [-] - M. Nemec [-] , T. Slezák [-] , M. Toman [-] , L. Král [-] , I. Ondrovčík [-] - M. Krist [-] , Z. Snášel [-] , S. Rapant [-] (76. K. Stanický [-] ) , R. Jurčík [-] (87. D. Příkopa [-] ) - D. Snášel [-]

TJ Sokol Tvarožná Lhota
M. Petr [-] (73. L. Hudeček [-] ) - K. Petr [-] , A. Brhel [-] , M. Křižan [-] - F. Gazárek [-] (46. R. Adamec [-] ) , J. Holubík [-] , P. Matyáš [-] (39. Z. Holiš [-] ) , A. Holubík [-] - M. Rýpal [-] (60. J. Sporysz [-] ) , T. Podolan [-] , P. Blata [-] -

ŽK: 21. Z. Snášel - 10. A. Holubík , 74. K. Petr .
Místo: Sudoměřice. Počet diváků: 42. Rozhodčí: SVOBODA Jaroslav - JANEČEK Jiří (N), SEMELA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.