Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

1.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel rezerv vyzněl jasně pro Nenkovice


Branky


0

Poslední kolo podzimní části odehráli v sobotu mužstva Nenkovic B a Vacenovic B. Vzájemný duel vyšel lépe domácím, kteří svého soupeře porazili celkem hladce 5:1.

Tabulkové postavení hovořilo pro hosty, ale nakonec se radoval domácí tým. V Želeticích, kde má základnu Sokol Nenkovice B, domácí tým dominoval. Velký podíl na vysoké výhře měl člen A mužstva Matěj Zálešák, který zaznamenal tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ten první vstřelil už v sedmé minutě a Sokol šel tak velmi brzy do vedení. O čtvrthodiny později zvyšoval Čureja na rozdíl dvou branek. Do konce poločasu přišel ještě třetí gól, který vstřelil opět Zálešák. 
Nenkovice si příliš radosti v podzimní části neužily, ale toto utkání se jim povedlo. Nic na tom nezměnil gól Školaře, jenž po hodiny hry proměnil penaltu. Tříbrankový náskok vrátil domácím Jetelina a výsledek zpečetil Zálešák. Domácí tým zaslouženě zvítězil 5:1.



Sestavy


TJ Sokol Nenkovice B
R. Janusicza [-] - P. Zálešák [-] , T. Mikeska [-] , S. Střeštík [-] , P. Koutný [-] (64. P. Svatoň [-] ) - T. Hrabal [-] (46. P. Chimiák [-] ) , M. Slížek [-] (66. P. Jetelina [-] ) , V. Jakeš [-] (79. F. Marada [-] ) , K. Čureja [-] , L. Kludák [-] - M. Zálešák [-] -

SK MOGUL Vacenovice B
L. Broda [-] - M. Synek [-] (87. P. Krist [-] ) , T. Šťastný [-] (71. J. Hanák [-] ) , K. Brhel [-] , M. Špaček [-] , J. Školař [-] , M. Ingr [-] , R. Miléř [-] , R. Frolec [-] , R. Procházka [-] , R. Frolec [-]

Hráči zápasu: R. Janusicza , K. Čureja , M. Zálešák .
Místo: Želetice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŘIČICA Lubomír - VLASÁK René (N), KELLNER Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku