Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty divákům nabídly vyrovnanou partii, bez většího vzruchu před oběma brankami. Ve 13. minutě díky větší herní aktivitě zahrozily Vřesovice, a to když z úniku Jakubíček těsně minul branku. Hosté zahrozili vážněji v 17. minutě, když chytrou střelou trefili břevno domácí branky. Úvodní gól vstřelil ve 25. minutě Hajný, jenž se prosadil z těžké pozice. Poté se Vřesovice dostávaly do brejků, ale skórovat se jim podařilo do přestávky podařilo už jen jednou. Na trestný kop Bilíčka si nejvýše vyskočil Červenka a zvýšil na rozdíl dvou branek. 

 

Druhý poločas byl festivalem zahozených šancí. Sokol se snažil zvýšit náskok, ale narážel na dobře organizovanou obranu Spartaku. Pravidlo nedáš-dostaneš platilo i v tomto případě. V 87. minutě se k míči dostal Roman Šeda a ze zápasu bylo rázem drama. Utkání ale dokázaly Vřesovice dovést do vítězného konce a na úvod sezóny se můžou těšit ze zisku tří bodů.

 

Sokol Vřesovice - Spartak Svatobořice/Mistřín B 2:1 (2:0)
Branky: Hajný, Červenka - Šeda



Sestavy


TJ Sokol Vřesovice
M. Zelenka [-] - M. Ovesný [-] , T. Hajný [-] , R. Jakubíček [-] (70. M. Bilíček [-] ) , D. Čech [-] , T. Zedník [-] , O. Červenka [-] (84. M. Vavřík [-] ) , P. Bilíček [-] , M. Donátek [-] , D. Ryba [-] , Š. Žáček [-]

SK Spartak Svatobořice-Mistřín B
J. Klvaň [-] - P. Švidron [-] (88. P. Sklenář [-] ) , V. Luža [-] , P. Bartošík [-] - D. Sklenář [-] , J. Svozil [-] - D. Lunga [-] - L. Březina [-] , P. Vrtal [-] , V. Šumbera [-] , R. Šeda [-]

ŽK: 1. P. Bilíček .
Místo: Vřesovice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: HUSÁR Vojtěch - KONEČNÝ Otakar (N), PEŠKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku