Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra pro Nenkovice B


0

V minulém kole řešily Nenkovice B problémy se složením mužstva a byla z toho vysoká porážka. V sobotním zápase i díky posilám z A mužstva z toho bylo první vítězství v soutěži nad Vřesovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nenkovice B (dříve Sokol Želetice) budou svá utkání hrávat na hřišti Želetic. Sokol tak po delší době mohl slavit tříbodový zisk, na který se hodně nadřel. Na úvodní branku zápasu se čekalo do 25. minuty, kdy skóre utkání otevřel Matěj Zálešák. Domácí svůj náskok do přestávky ještě zvýšili, když se znovu prosadila posila z A mužstva.

 

Fotbalisté Vřesovic se v prvním kole trápili s béčkem Svatobořic a ani v sobotu to z jejich stranu nebylo nic moc. Ve druhém poločase se Nenkovice snažily neudělat chybu a dovést utkání do vítězného konce. Čtvrthodiny před koncem přišla branka Jakubíčka a utkání dostalo nový náboj. Domácí však tlak ustály a poprvé v sezóně zvítězili.

 

Sokol Nenkovice B - Sokol Vřesovice 2:1 (2:0)
Branky: Zálešák Matěj 2 - Jakubíček Roman



Sestavy


TJ Sokol Nenkovice B
P. Svatoň [-] - M. Černohorský [-] , S. Střeštík [-] , M. Černohorský [-] (73. P. Jetelina [-] ) , R. Strmiska [-] , T. Mikeska [-] , V. Jakeš [-] (82. O. Pánek [-] ) , M. Zálešák [-] (89. F. Marada [-] ) , V. Lefner [-] , P. Zálešák [-] , P. Koutný [-]

TJ Sokol Vřesovice
M. Kopecký [-] - M. Ovesný [-] , R. Jakubíček [-] , L. Putna [-] (84. M. Bilíček [-] ) , D. Čech [-] , Š. Žáček [-] , O. Červenka [-] , M. Zelenka [-] , M. Donátek [-] , D. Ryba [-] , M. Sležek [-] (66. M. Vavřík [-] )

ŽK: 63. V. Lefner - 75. D. Ryba .
Místo: Želetice. Počet diváků: 48. Rozhodčí: RAMBOUSEK Bedřich - KELLNER Zdeněk (N), KONEČNÝ Otakar (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku