Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová posila přivedla Strážovice k výhře


Branky


0

Výraznou posilu představili fotbalisté Strážovic v nedělním zápase na hřišti Archlebova. Do týmu získali na hostování Václava Janouškovce, který se jim odvděčil dvěma góly. Po vyrovnaném prvním poločase, rozhodli po přestávce hosté třemi góly o tříbodovém zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová posila Strážovic se v úvodním utkání uvedla dvěma přesnými zásahy. Na první gól se muselo čekat až do závěrečných minut prvního poločasu. A byl to právě Jakouškovec, který otevřel gólový účet. Hned po rozehrání bylo srovnáno, když si míč do vlastní branky dopravil Jakeš. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu. Krátce po začátku druhé půle vrátil hostům vedení Kořínek, aby o deset minut později kapitán Pelikán zvýšil na 3:1.

 

V 78. minutě dokázal Archlebov utkání zdramatizovat, když přesně zamířil Hojač. Neuběhla ani minuta a Janouškovec vrátil Strážovicím dvoubrankové vedení.Po zbytek zápasu si hosté náskok dokázali udržet a po druhé výhře v sezóně se vrátili na první místo před Vacenovice B. Archlebov prohrál i druhý zápas a zůstal na posledním místě.

 

Sokol Archlebov - Sokol Strážovice 2:4 (1:2)
Branky: Hojač, vlastní - Janouškovec 2, Kořínek, Pelikán



Sestavy


TJ Sokol Archlebov
P. Kovalský [-] - J. Šedivý [-] , D. Berka [-] , P. Řičánek [-] , M. Jandora [-] - T. Němec [-] , J. Vrbík [-] , R. Šnejdar [-] , Z. Hegr [-] , M. Hojač [-] - V. Hrbotický [-]

TJ Sokol Strážovice
P. Kolaja [-] - L. Vaňkát [-] , P. Pelikán [-] , Z. Jakeš [-] (70. O. Vymazal [-] ) , R. Jelínek [-] - P. Pelikán [-] , T. Kobliha [-] , Z. Válka [-] , P. Machálek [-] - V. Janouškovec [-] , K. Kořínek [-]

ŽK: 10. M. Jandora , 44. Z. Hegr , 72. D. Berka - 60. R. Jelínek .
Místo: Archlebov. Rozhodčí: VRBOVSKÝ Luděk - BEDNAŘÍK Stanislav (N), CHYTIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku