0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesovice doma gól nedaly a prohrály


Branky


0

Utkání druhého se třetím v nejnižší třídě nabídlo zajímavou podívanou a také tři branky. Vacenovice ve Vřesovicích ukázaly střeleckou potenci a bez větších problémů dovedly zápas do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli v prvním poločase poměrně nenápadnou, jenže územně trvalou převahu. Hlavně v obranné fázi, kterou velmi dobře řídil zkušený Radek Frolec. Tam hráli skoro bezchybně a nedopřáli domácím hráčům se finálně prosadit. V 16. a 19. minutě měli hosté velké příležitosti dostat se do vedení, své šance však promrhali. Následně se do šancí začaly dostávat i Vřesovice, ale pár nadějných možností skončilo bez úspěchu. Ve 32. minutě se prosadil po nenápadné akci tvrdou střelou pod tělem Milana Kopeckého hostující Jan Školař a poslal Olejáře do vedení. Do kabin se tak odcházelo za hubeného vedení Vacenovic.

 

Již úvod druhého poločasu napověděl, že domácí hráči budou mít zřejmě větší potíže s eliminováním útoků soupeře, než sami předpokládali. V 48. minutě se hosté po akci zprava dostali do příležitosti, kdy jejich útočník trefil břevno. V 53. minutě nastoupil do zápasu i trenér Macúch, který byl jako jediný připravený na domácí střídačce. Sokolu však ani tato změna nepomohla a ještě dvakrát inkasoval, když se podruhé trefil Školař a jednou Brhel. Zbylý čas se již dohrával poměrně v určitém klidu, i když ještě několik vzruchu závěr hry přinesl, na skóre to vliv nemělo.

 

Sokol Vřesovice - Mogul Vacenovice B 0:3 (0:1)
Branky: Školař 2, Brhel



Sestavy


TJ Sokol Vřesovice
M. Kopecký [-] - M. Ovesný [-] , R. Jakubíček [-] , L. Putna [-] , D. Čech [-] , J. Donátek [-] , P. Bilíček [-] , M. Donátek [-] , D. Ryba [-] , D. Jedounek [-] (54. Š. Macůch [-] ) , M. Peška [-]

SK MOGUL Vacenovice B
M. Synek [-] - Z. Miléř [-] (52. J. Holeček [-] ) , J. Školař [-] , J. Bábíček [-] , K. Brhel [-] , M. Příkazský [-] , M. Ingr [-] , M. Rupec [-] , M. Špaček [-] (65. R. Frolec [-] ) , R. Procházka [-] , R. Frolec [-]

Místo: Vřesovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Jaroslav - KONEČNÝ Otakar (N), ŠIMEČEK Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku