4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na první místo se vyhouply Mikulčice B


Branky


0

Třetí zápas a třetí výhra. To je bilance záložního týmu Mikulčic, který se po neúplném třetí kole usadil na prvním místě tabulky s plným bodovým ziskem. V sobotním zápase si Baník poradil na domácí půdě s nováčkem z Věteřova jednoznačně 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatím bez větších problémů prochází sezónou v Mikulčicích. Také třetí utkání ve III.A třídě béčko dokázalo vyhrát a nastřílelo už deset branek. Vysoká výhra mužstvo vynesla na průběžné první místo tabulky. Věteřov je v pozici nováčka a dosud měl bilanci jedné výhra a porážky. Druhá prohra v sezóně jej sesadila z páté příčky na jedenáctou.

 

Zápas se pro domácí tým začal vyvíjet výborně a už po deseti minutách šel Baník po brance Bureše do vedení. Po půlhodině už to bylo o dva góly, když se trefil i Kuchyňka. Druhá půle přinesla také dvě branky, na ty se muselo čekat až do posledních dvaceti minut hry. Nejprve se mezi střelce zapsal Bečica a konečnou podobu výsledku dal svou druhou trefou v utkání Bureš.

 

Minimálně do nedělního odpoledně budou Mikulčice na prvním místě, sesadit je můžou jen Dambořice nebo Milotice B.

 

Baník Mikulčice B - Sokol Věteřov 4:0 (2:0)
Branky: Bureš 2, Kuchyňka, Bečica



Sestavy


TJ Baník Mikulčice B
J. Fučík [-] - M. Šimon [-] (46. D. Zachara [-] ) , M. Bohunský [-] , Z. Šebestík [-] , E. Kuchynka [-] , J. Sládek [-] , P. Bureš [-] , D. Bečica [-] , T. Výmola [-] , M. Král [-] , L. Liščinský [-]

Věteřov
Z. Schiel [-] - M. Sklenář [-] , I. Minčík [-] , F. Luža [-] (65. L. Štipčák [-] ) , T. Kořínek [-] , L. Polášek [-] , J. Hudeček [-] , P. Putna [-] , D. Řihánek [-] , M. Koutný [-] , D. Sedlář [-] (46. M. Prygl [-] )

ŽK: 37. M. Král , 67. P. Bureš .
Místo: Mikulčice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: FILIPENSKÝ Zdeněk - HROMEK Lukáš (N), MARKUS Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.