Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantastický závěr Dolních Bojanovic


0

Nenkovice promarnily možnost zisku všech tří bodů na domácím trávníku. Hosté z Bojanovic nesložili zbraně ani za stavu 4:2 pro domácí a v samotném závěru vstřelili dvě branky, které rozhodly o dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a další šance

Už v úvodu utkání se prosadily oba dva týmy. Na domácí straně to byl Matěj Zálešák a na straně hostí Pavel Půlkrábek, kteří využili zaváhání obran ke vstřelení branek z rohových kopů. Další standardní situace v provedení domácích Radima Stehna vedla k vedení Nenkovic. Netrvalo dlouho a další standardní situace přinesla branku. Po faulu domácích se ujal Martin Bohun pokutového kopu, který proměnil. A tak se do kabin odcházelo za stavu 2:2.

Fantastický závěr hostí

Druhý poločase přinesl neuvěřitelnou zápletku. Ale pěkně postupně. Tým Bojanovic byl ve druhém poločase fotbalovější, ale domácí byli ti, kteří se postarali o změnu skóre. Konkrétně to byli v průběhu pěti minut Martin Černohorský a Matěj Zálešák, pro kterého to byla druhá branka střetnutí. Kdo sy myslel, že je utkání rozhodnuto, tak ten se mýlil. Dolní Bojanovice zbraně nesložily, vrhly veškeré úsilí do útoku a výsledkem bylo snížení v 88.minutě Zdeňkem Kuchyňkou. A v infarktovém závěru se Zdeněk Kuchyňka prosadil ještě jednou a to hned v 90.minutě, kdy vyrovnal na 4:4 a spustil vlnu radosti na straně hostí. Domácí tedy odcházeli do šaten velmi rozladěni a zklamaní. Oba týmy se tedy bodově rozdělily. V dalším kole kole zajíždějí Nenkovice na půdu do Zarazic, které ještě nebodovaly a Dolní Bojanovice přivítají na své půdě v sousedském derby celek ze Starého Poddvorova.



Sestavy


TJ Sokol Nenkovice
M. Šimeček [-] - P. Kováč [-] , J. Mezihorák [-] , J. Polcr [-] , T. Hrabal [-] , M. Černohorský [-] (52. T. Mikeska [-] ) , M. Zálešák [-] , M. Černohorský [-] , D. Pospíšil [-] , R. Stehno [-] , D. Raus [-]

SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - T. Veselý [-] (86. J. Košutek [-] ) , F. Seják [-] , M. Veselý [-] (86. J. Siwiec [-] ) - J. Stávek [-] , O. Stávek [-] , V. Blaha [-] , P. Půlkrábek [-] , M. Bohun [-] - A. Tomaštík [-] (66. D. Bohun [-] ) , P. Bohun [-] (58. Z. Kuchyňka [-] ) -

ŽK: 65. P. Kováč , 80. R. Stehno , 88. T. Hrabal - 20. M. Veselý , 56. P. Bohun , 69. M. Bohun .
Místo: Nenkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZÍMA Igor - MALÍK Petr, RAČICKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.