0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři cenné body putují do Svatobořic


Branky


0

Utkání týmů z čela tabulky přineslo bojovnou kopanou. Utkání rozhodl jedinou trefou v utkání hostující Zdeněk Koch. Svatobořice se tímto vítězstvím posunuly na špici tabulky a jsou momentálním lídrem Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová bezbranková remíza

Do Ždánic zamířil celek z nedalekých Svatobořic a utkání slibovalo zajímavou podívanou. Ovšem očekávání zůstalo za realitou. Celkový průběh prvního poločasu mnoho vzrušení nepřinesl. Utkání se odehrávalo mezi šestnáctkami, pozorné obrany nepouštěly soupeře do gólových šancí a pokud už k zakončení došlo, tak brankáři na obou stranách pochytali vše, co pochytat měli. A tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Dorážka Zdeňka Kocha rozhodla utkání

Druhý poločas začal lépe pro hosty a dá se říct, že vyrovnané utkání rozhodla dorážka Zdeňka Kocha v 54.minutě, ve které dorazil míč za bezmocného brankáře domácích Radka Rubana. Ten se poté zranil, což byl další zásah do domácích řad, kteří museli sestavu přeskupit. Do branky musel hráč z pole. V závěru utkání Ždánice hru otevřely, snažily se soupeře překonat, získaly územní převahu, ale z té proti dobře organizované obraně soupeře ze Svatobořic nic nezmohly. Utkání naopak mohli rozhodnout hosté, kteří podnikali brejky do otevřené obrany domácích, ale žádný z brejků nedotáhli do konce. I přesto si odvážejí z horké půdy ve Ždánicích všechny tři body, které je posunuly do čela Okresního přeboru. Ždánice míří v příštím kole na půdu do Kostelce, kde budou chtít napravit ztrátu všech domácích bodů. Naopak Svatobořice budou v následujícím kole hájit vedoucí pozici soutěže v utkání se Strážnicí.



Sestavy


TJ KOVO Ždánice
R. Ruban [-] (61. P. Čadílek [-] ) - P. Hrbotický [-] , P. Lánc [-] , P. Ruban [-] , P. Strmiska [-] - D. Horňák [-] , A. Mlčák [-] (32. T. Komárek [-] ) , D. Klíč [-] , V. Kopeček [-] - F. Snášel [-] , P. Handlíř [-] -

SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hála [-] , J. Michna [-] (55. L. Lunga [-] ) , J. Lunga [-] - V. Hutta [-] (70. D. Lunga [-] ) , Z. Pazderka [-] (89. T. Červenka [-] ) , S. Pekárek [-] , R. Valenta [-] - P. Hajný [-] , P. Holub [-] , Z. Koch [-]

ŽK: 33. D. Klíč , 72. P. Čadílek , 84. D. Horňák - 30. S. Pekárek , 35. J. Michna .
Místo: Ždánice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÝBL Jiří - DOHNÁLEK Jan, ŠEDA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.