0:6
(0:5)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl Mikulčic, které už o poločase prohrávaly o pět branek


Branky


17. R. Šifel , 22. L. Vajdík (p.) , 36. R. Andrýsek , 39. L. Večeřa , 45. M. Kůřil (p.) , 73. R. Šifel
0

Tým Mikulčic předvádí fotbal, nicméně na body v dosavadním průběhu soutěže nedosáh. Vše chtěli domácí změnit proti rezervě Bzence. Ovšem výsledkem byl debakl domácích v poměru 0:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K bodům stačil první poločas

Bzenec dorazil do Mikulčic namlsaný domácím vítězstvím s Kozojídkami. V celém prvním poločase bylo bzenecké béčko neuvěřitelně produktivní a chyby domácí obrany dokázalo potrestat. V průběhu prvního poločasu se postupně prosadili z pokutových kopů ve 22.minutě Lukáš Vajdík a ve 45.minutě Michal Kůřil, který posílil tým z A mužstva Bzence na pozici útočníka a nevedl si vůbec špatně, i když má v popisu práce jinou činnost. A tou je činnost gólmana. Další trefy přidali v 17.minutě Radek Šifel, ve 36.minutě se prosadil Roman Andrýsek a ve 39.minutě Libor Večeřa. Do kabin se odcházelo za stavu 0:5 pro hosty a o osudu utkání bylo rozhodnuto.

Zlepšený výkon domácích nevedl ke zkorigování výsledku

Domácí se ve druhém poločase zlepšili, přidali na tempu, měli gólové příležitosti, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit. V koncovce se trápili a ani toto utkání nepřineslo změnu, která by vedla k bodům. Jedinou trefou ve druhém poločase se tedy stal gól, který zařídil druhým zásahem v utkání Radek Šifel v 73.minutě. A tak si hosté vezou vysoké vítězství a tři body z půdy Mikulčic. Navázali tak na střeleckou produktivitu z posledního domácího utkání, kdy celku z Kozojídek dokázali nasázet čtyři branky.Bzenec dorazil do Mikulčic namlsaný domácím vítězstvím s Kozojídkami. V dalším kole míří tým Bzence na půdu do Moravan a Mikulčice se pokusí napravit domácí zaváhání na horké půdě v Uhřicích.



Sestavy


TJ Baník Mikulčice
J. Fučík [-] - M. Jakubíček [-] (46. L. Hubáček [-] ) , P. Šalša [-] , M. Konečný [-] , F. Pochylý [-] , P. Jánoš [-] , M. Novák [-] (81. J. Flachs [-] ) , M. Sloboda [-] (79. E. Kuchynka [-] ) , M. Vacenovský [-] , V. Čechovský [-] , J. Pitzinger [-]

TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - M. Dulovecz [-] , P. Ficek [-] , J. Vajdík [-] , T. Dulovecz [-] - M. Soukup [-] , L. Večeřa [-] (55. K. Ebringer [-] ) , L. Vajdík [-] , R. Šifel [-] - R. Andrýsek [-] , M. Kůřil [-]

Místo: Mikulčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLÁŘ Roman - DUFEK Tomáš, KOTÁSEK Vavřín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.