3:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec se se Svatobořicemi podělil o body


Branky


20. L. Vajdík , 35. R. Janás , 59. M. Kůřil - 14. Z. Koch , 32. P. Hajný , 83. R. Valenta
0

Rezerva Bzence sbírá všechny body na hřištích soupeřů, doma je rozdává. Po remíze s Uhřicemi darovala bod i Svatobořicím, kterým zachraňoval alespoň bod v závěru utkání Valenta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý průběh prvního poločasu

Domácí rezerva nastoupila do utkání s hráči prvního mužstva. V Těmicích se hrálo zajímavé střetnutí, ve kterém se překlápělo skóre na obě dvě strany. Na branku se nemuselo čekat dlouho. 14.minuta znamenala vedení Svatobořic, když se prosadil Zdeněk Koch - 0:1. Už za šest minut domácí srovnali. V právě probíhající 20.minutě se prosadil Lukáš Vajdík a srovnal skóre na 1:1. Lukáš Vajdík se prosadil v šesti po sobě jdoucích utkáních. Ovšem hosté ze Svatobořic strhli vedení opět na svou stranu. Ve 32.minutě  se prosadil Petr Hajný a poupravil stav utkání na 1:2. Ovšem ani po této brance netrvala radost hostí příliš dlouho. Ve 35.minutě srovnával stav utkání na 2:2 domácí Robert Janás. Do kabin se tak odcházelo právě za tohoto stavu. 

Spartak v závěru vyrovnal

Druhý poločas přinesl podobu prvního poločasu. Na hřišti bylo k vidění střetnutí zajímavé úrovně. Šance se objevovaly na obou dvou stranách a bylo jen otázkou času, kterému týmu se podaří získat výhodu vedení na svou stranu. A byli to poprvé v utkání domácí, kteří si naklonili vedení na svou stranu. Brankář Michal Kůřil, který nastoupil opět jako hráč, byl ten, kterému se podařilo získat vedení pro rezervu Bzence. Probíhala 59.minuta a jeho přesný zásah znamenal vedení 3:2. Svatobořický Spartak ovšem nesložil zbraně a v závěru utkání se mu podařilo vyrovnat. Branka z 88.minuty znamenala vyrovnání na konečných 3:3. Autorem branky se stal Robin Valenta, který pro hosty vybojoval v závěru utkání alespoň bod.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - T. Zlámal [-] , T. Dulovecz [-] , J. Fišer [-] , M. Dulovecz [-] - L. Večeřa [-] (90. K. Ebringer [-] ) , L. Vajdík [-] , M. Soukup [-] , D. Šmahaj [-] - R. Janás [-] , M. Kůřil [-]

SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hutta [-] , J. Kačer [-] (80. R. Žandovský [-] ) , J. Lunga [-] , L. Toman [-] , P. Hajný [-] , J. Michna [-] (58. L. Lunga [-] ) , S. Pekárek [-] , V. Hála [-] , R. Valenta [-] , Z. Koch [-]

Místo: Těmice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: RIEDL Milan - JAHODA Jiří, LUNGA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.