2:1
(1:1)
32. P. Šona
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři důležité body zůstaly v Kostelci


Branky


0

V dalším kole Okresního přeboru se střetly dva týmy z konce tabulky, když Kostelec přivítal mužstvo z Vracova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejprve byl lepší Kostelec. Pak začal hrozit Vracov

Úvod utkání patřil domácím, kteří překvapili hosty svou aktivitou. Za tuto aktivitu byli velmi brzy odměněni, když se míč po ose Ondřej Lochman - Tomáš Prachař dostal po teči hostujícího obránce až do sítě. Kostelec byl asi do 20.minutě lepším mužstvem a dostal se do několika nebezpečných akcí, které však nevyužil. Postupem času Kostelec začal chybovat v rozehrávce a soupeř se dostával do zápasu. První šance ještě zůstaly nevyužity, ale ve 32. minutě ztrátu ve středu hřiště potrestali hosté, když zakončoval Peter Šoňa. Konec prvního poločasu se dohrával v režii Vracova, neboť Kostelec se závěrem prvního poločasu vyloženě protrápil.

Domácí přetavili aktivitu ve tři body

Do druhé půle domácí nastoupili jako vyměnění, najednou hýřili aktivitou, důrazem a získávali i odražené míče, což se jim v první půli nedařilo. A postupem času svou herní převahu dokázali přetavit ve vedoucí gól. Střílený centr Ondřeje Lochmana si za záda bezmocného brankáře srazil jeden z vracovských obránců. Kostelec mohl v následujících minutách utkání definitivně rozhodnout, ale velké šance Tomáše Prachaře (skvělý zákrok brankáře), Ondry Křižky (tyč) či Vaška Lochmana (přestřelil bránu v samostatném nájezdu) skončily nevyužitím. Hosté hrozili především ze standardních situací, ale výškovou převahu nedokázali zúročit. Největší šance Vracova v druhé půli tak byla tyč Ivo Mezihoráka. Kostelec nakonec cenné vítězství udržel a připsal si důležité 3 body.



Sestavy


SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - M. Kotásek [-] (55. J. Kvaltin [-] ) , O. Talaš [-] (68. V. Lochman [-] ) , D. Horák [-] , Z. Mukenšnábl [-] , D. Horák [-] (55. O. Křižka [-] ) , O. Lochman [-] (87. P. Lecián [-] ) , T. Prachař [-] , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] , J. Černý [-]

FC VRACOV
R. Linhart [-] - Z. Kocurek [-] , I. Mezihorák [-] , Š. Loprais [-] , T. Kudlík [-] , R. Mlček [-] , J. Nygrýn [-] , P. Šona [-] , D. Zálešák [-] , B. Chovanec [-] , S. Kadleček [-]

ŽK: 61. T. Prachař , 79. J. Černý - 79. P. Šona .
Hráči zápasu: O. Lochman - I. Mezihorák .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZÍMA Igor - HUSÁR Vojtěch, JAHODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.