3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou adeptů na postup


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V sobotu se ve Slavkově 15:30 odehrál souboj dvou adeptů na postup. Přijely Štáblovice. Začlo se velmi svižně a určitě ne v rukavičkách. Hosté byli celý první poločas aktivnější, byli dříve u balónu a vyhrávali osobní souboje. Po jednom z brejků šli hosté do vedení po přesné střele Kříže k tyči.

Vstup do druhé půle vyšel lépe domácímu Slavkovu. V 49. minutě se podařilo vyrovnat domácím díky Kubína. v 60. minutě šli po zásluze do vedení domácí. Gavenda po chybě obrany lišácky z hranice šestnáctky obstřelil soupeřovu obranu a přesnou střelou k tyči nedal hostujícímu gólmanovi sebemenší šanci. Vyrovnat se domácí pokusili po centru brankáře z půli hřiště Laovský ale z 10m přestřelil. Štáblovice otevřeli v závěru zápasu hru a pokoušeli se vyrovnat, ale Slavkovu se podařilo všechny šance hostů ubránit a v 90. minutě uzavřel střídající Cahel skóre na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Mičker Michal (trenér): Celý zápas bych hodnotil jako oboustranně namotivovaný, s mnoha tvrdými osobními souboji.

SK Štáblovice
Vícha Lukáš (vedoucí): Prohráli jsme ale podali jsme z mého pohledu dobrý výkon. Co se týče hodnocení? Celý tým podal velmi dobrý výkon, nikdo nepřevyšoval nad ostatními.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - J. Kovalčík [-] , O. Ruso [-] , P. Kapitán [-] - J. Graiciar [-] , D. Kubín [-] , V. Marek [-] (83. J. Grigoriadis [-] ) , R. Klement [-] , M. Mičker [-] (75. D. Pavelek [-] ) - L. Ulrich [-] , M. Gavenda [-] (80. J. Cahel [-] )

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - P. Urbanský [-] , R. Mařádek [-] , M. Laovský [-] , J. Bednář [-] (65. P. Dobrotka [-] ) , T. Kříž [-] , O. Šemora [-] (65. L. Gibes [-] ) , Z. Aucficír [-] (80. E. Kostka [-] ) , O. Panáček [-] , M. Konvička [-] (84. J. Bajgar [-] ) , R. Jedlička [-]

ŽK: 40. R. Klement , 55. L. Ulrich , 57. V. Marek , 88. J. Cahel - 30. P. Urbanský , 60. T. Kříž .
Hráči zápasu: J. Novák , R. Klement , P. Kapitán .
Místo: tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: MEIER Milan - PAVELEK Daniel (N), VÍCHA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku