1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté rozhodli z brejků


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl

Úvod prvního poločasu byl poměrně vyrovnaný, ale poznamenaný velkým množstvím nepřesností a chyb  v rozehrávce, zejména na domácí straně. Po jedné takové ztrátě míče na polovině hřiště udeřili hosté a vstřelili 1. branku utkání Schillerem - 0:1. Závěr poločasu byl hodně nervózní, nedařila se kombinace a prakticky vymizela mezihra, jen se to nakopávalo. Z nakopávaných míčů nebyli příliš nebezpeční ani domácí ani hosté a fotbal se zcela vytratil. Hosté domácí převyšovali aktivitou, pohybem a důrazem.

Zajíc vystřelil 3 body pro hosty

Druhý poločas uvedla opět brejková situace hostí, kdy domácí od inkasování branky zachránilo břevno. Poté začali být aktivnější a nebezpečnější domácí. V 64. minutě po přihrávce mezi obránce soupeře byl pokutovém území nedovoleně zastaven a nařízený pokutový kop Machek přehledem proměnil a bylo vyrovnáno - 1:1. I nadále byli domácí aktivní a vypracovali si několik slibných šancí, ale ani jedna brankou neskončila. Ve snaze vyvinout ještě větší tlak a vsítit vedoucí branku domácí nechali tří hráče soupeře v otevřené obraně a opět z brejku inkasovali Zajícem - 1:2. Ve zbývajícím krátkém čase se domácím  již vyrovnat nepodařilo.



Sestavy


FC Mokrá-Horákov
J. Petráš [-] - P. Zvara [-] , R. Štefek [-] , J. Plšek [-] , A. Brablec [-] , J. Machek [-] , M. Trávníček [-] , R. Paták [-] , P. Balga [-] (65. L. Brablec [-] ) , J. Holý [-] , D. Jirda [-]

SK Blučina
V. Procházka [-] - J. Jelínek [-] , P. Riedl [-] , V. Schiller [-] (68. M. Kubíček [-] ) , T. Drahonský [-] (71. M. Šiller [-] ) , J. Sklenář [-] , M. Bábor [-] , R. Srnec [-] (76. L. Hrdlička [-] ) , V. Zajíc [-] , R. Drahonský [-] , L. Riedl [-]

ŽK: 38. P. Zvara .
Hráči zápasu: J. Machek - V. Zajíc .
Místo: Mokrá-Horákov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMSA Jindřich - KOBLÍŽEK Miroslav, NĚMEČEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.