O. Čech 86.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modřice byly šťastnější na půdě Těšan


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměňovali šance

Od začátku utkání bylo zřejmé, že hosté přijeli bránit a chtěli si odvézt bod. Domácí drželi míč, trpělivě útočili, ale brankář hostů všechny střely a šance kryl. Po sérii rohů mu k perfektnímu výkonu pomohla napřed tyč a potom po trestném kopu břevno. Hosté se po ojedinělém útoku dostali do vedení M. Růžičkou a tak poločas tak skončil - 0:1.

Hostující Urban vychytal domácí

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako první, hosté bránili v 9-ti hráčích ve vápně a opírali se o bezchybný výkon brankáře. Domácí nastřelili opět břevno, ale chybělo jim štestí. Z jednoho z mála protiútoků ovšem udeřili opět hosté Němcem - 0:2. Domácím se podařilo 4 minuty před koncem snížit na 1:2 Čechem, ale na vyrovnání jim už nezbyl čas. V Těšanech v tomto utkání tak vyhrálo šťasnější mužsto.



Sestavy


TJ Sokol Těšany
P. Šmerda [-] - Z. Vahala [-] , J. Nádeníček [-] , O. Štěpánek [-] (46. D. Skřička [-] ) , P. Vognárek [-] , J. Komínek [-] (46. J. Vlček [-] ) , D. Petroušek [-] , L. Mucala [-] , O. Čech [-] , J. Petlák [-] , D. Kosař [-]

MFK Modřice B
D. Urban [-] - Z. Dvořák [-] , J. Šula [-] , M. Burian [-] , M. Růžička [-] , M. Havlík [-] , V. Hlavoň [-] , R. Ryzí [-] , R. Růžička [-] , M. Němec [-] , P. Šiška [-]

ŽK: 40. P. Vognárek .
Hráči zápasu: O. Čech - D. Urban .
Místo: Těšany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOBLÍŽEK Miroslav - KUNICKÝ Jiří, ŠIBÍČEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.