2:2
(0:2)
20. P. Novotný (p.)
35. D. Bažout
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza v Křinicích


Branky


70. P. Balcar , 86. T. Jirout - 20. P. Novotný (p.) , 35. D. Bažout
0

První utkání sezóny mezi Sokoly Křinic a Božanova přineslo velmi zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Božanovští "spalovači" ovládli první poločas

Hned od prvních minut hráči z Božanova diktovali tempo hry, soupeře k ničemu nepustili, vytvářeli si velké penzum šancí, které ale nedokázali zužitkovat. V minutě 20. se ujal Božanov vedení z "desítky", nařízenou sudím Vlkem, kterou bezpečně uklidil božanovský šutér Petr Novotný. Domácí nemohli na hosty z Božanova najít recept, vypadalo to že, ho ani najít nechtějí. První půli působili vlažným až laxním dojmem a to si vybralo svou daň. Deset minut do konce poločasu po centru jednoho z božanovských, se po nedůslednosti a nedůrazu domácích obránců odrazil míč k zkušenému stoperovi Davidovi Bažoutovi, který se z voleje nemýlil a upravil skóre na 2:0.

Rozhovor v kabině domácím pomohl k vyrovnání

Domácí se v kabině dohodli, že takhle to dál nejde a výrazně se zlepšili. Byli důraznější, dříve u balónu, souboje vyhrávali, měli daleko větší chuť do hry. Nějakou větší loženku si nevypracovali, ale jejich verva za každým míčem, vyhraným soubojem a bojovnost, která je celé druhé dějství zdobila, se jim vyplatila. V polovině druhého poločasu se po autovém vhazování do "šestnáctky" zčistajasna objevil před gólmanem Svědíkem útočník domácích Petr Balcar, který z přehledem zakončil a snížil na 1:2. Křinice se nevzdaly, dostaly Božanov pod menší tlak a to přineslo své ovoce. Čtyři minuty před koncem se stal hrdinou zápasu hrající trenér domácích Tomáš Jirout. Z 25 metrů vyslal střelu po zemi, která kuriózně prošla mezi nohama nešťastného brankáře Svědíka. Hosté na dva góly domácích odpovědět nedokázali, a tak se týmy z Křinic a Božanova o body dělily.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křinice
Lukáš Harviš - hráč: Náš první poločas byl špatný, jsem rád, že jsme se nevzdali a zápas dovedli do zasloužené remízy. Myslím si, že utkání nabídlo fanouškům hezký fotbal plný akcí na obou stranách.

Sokol Božanov
David Bažout - hráč: Začátek zápasu nám vyšel dobře, škoda neproměněných šancí, mohli jsme vést větším rozdílem. Bohužel se nám druhý poločas nevydařil, nehráli jsme tak jak jsme chtěli, dostali laciné góly, proto si vezeme z Křinic jen bod.



Sestavy


Sokol Křinice
R. Vít [-] - L. Kalous [-] , L. Harviš [-] , J. Roman [-] , P. Rosa [-] - J. Cvrček [-] (50. T. Jirout [-] ) , I. Kosina [-] (7. P. Balcar [-] ) , N. Ben [-] , T. Plný [-] (75. M. Dvořáček [-] ) - J. Kovač [-] , T. Dvořáček [-] -

Sokol Božanov
M. Svědík [-] - M. Viola [-] , P. Klement [-] , L. Malý [-] , P. Chotěborský [-] (58. J. Kotrnec [-] ) , M. Bakeš [-] , P. Novotný [-] , P. Exner [-] , D. Bažout [-] , R. Kratochvíl [-] (88. J. Skřivánek [-] ) , D. Hypšman [-]

ŽK: 66. T. Dvořáček - 61. M. Viola .
Místo: Sokol Křinice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vlk Lukáš - RINGEL Jiří (N), GAGO Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.