Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exhibiční zápas v podání Božanova


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raz, dva, tři, čtyři a bylo vymalováno!

Za velmi nepříznivého počasí probíhal zápas mezi Božanovem a Otovicemi. Božanovští se dešťové vody nezalekli, naopak začali zápas s velkou chutí a v 9. minutě otevřel gólové hody David Bažout. Tentýž hráč v 15. minutě ranou z přímého volného kopu dával na 2:0. "Totální" fotbal od Božanova slavil úspěch, kombinační hra, rychlý přechod do útoku, žádné zbytečné chyby, to vše zdobilo domácí. Na 3:0 po hezké akci vstítil gól Pavel Exner mladší. Hned o 3 minuty později, tedy v 27. minutě se prosadil nejzkušenější hráč, matador domácích a kapitán, Ervín Wilke. Ukázal svoji technickou vytříbenost a za vápnem technicky obstřelil brankáře hostů Pokorného. Hosté se zmohli jen jeden gól Jaroslava Panchártka z 31. minuty, jinak si vůbec nic nevytvořili a působili odevzdaným dojmem.

Bažout završil hattrick

Druhý poločas byl obdobný jako ten první. Domácí a jejich styl "tiki-taka", čili hra přihrávkami po zemi, byl úspěšný i druhé půli. V 50. minutě dal pátý gól domácí "štírek" Novotný, krásnou ranou do šibenice z 20 metrů se zaskvěl Pavel Exner ml., pro něhož to byl už druhý "zářez na pažbě" v zápase. To nejlepší na konec. Tak se dá popsat poslední gól v zápase, sedmý domácích, třetí Bažoutův. Lob přes gólmana byl jako "vejce vejci" podobný lobu Karla Poborského na EURU 1996 proti Portugalcům. S nadsázkou se dá říct, že gólu pomohly trochu i větrné podmínky, ale kdo se na to bude zítra ptát...? Bažout završil hattrick, a tak mohli fanoušci a fanynky domácích naházet na hrací plochu čepice, jak tomu bývá v NHL. Tento zápas nabídl hodně fotbalové krásy, což je pro soutěž jen dobře.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán domácích: Jsem velmi rád za předvedenou hru a kolektivní výkon svého mužstva. Troufnu si říct, že Otovičtí prohráli i díky tomu, že nehráli jako tým.

Sokol Otovice
Funkcionář hostí: Náš tým prožívá herní krizi, musíme se do příštích zápasu výrazně vylepšit.



Sestavy


Sokol Božanov
M. Svědík [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , D. Hypšman [-] , R. Kratochvíl [-] (73. D. Seifrt [-] ) , D. Bažout [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , P. Exner [-] , P. Klement [-] , P. Chotěborský [-] (65. P. Chotěborský [-] )

Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - T. Hrnčíř [-] , P. Drechsel [-] , P. Franc [-] , O. Salfický [-] , J. Panchártek [-] , J. Kuchta [-] , Z. Vacek [-] , L. Kudláček [-] , R. Gaabriš [-] , R. Pavlů [-] (69. P. Motyčák [-] )

Místo: Sokol Božanov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - GAGO Vratislav (N), SKŘIVÁNEK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.