5:1
(5:1)
13. P. Urban
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

6.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva si odvezla z Božanova "bůra"


Branky


4. E. Wilke , 14. P. Exner , 28. D. Bažout , 32. P. Exner , 37. P. Exner - 13. P. Urban
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů, co víc si přát!

Hned do zápasu vstoupili domácí skvěle. Míč si postavil kapitán Ervín Wilke, který usnadnil práci s vymetáním pavučiny správci hřiště, protože jeho trestný kop byl zahrán exluzivně přímo do "vokna". Pro tyto momenty se chodí na fotbal dívat. O sedm minut později bylo ale vyrovnáno. Po standartní situaci, kterou vyrazil zraněný bojovník v bráně Svědík jen na Urbana, který srovnal. Avšak minutu na to po chybě hostujícího brankáře Halušky skóroval Pavel Exner mladší - 2:0. Další gól přidal Božanov vhozeným autem Wilkeho, po kterém pokračovala spolupráce dvojice BB - Bakeš a Bažout, když prvně jmenovaný prodloužil míč na svého kolego, který šikovnou tečí překonal hostujícího Halušku. Čtvrtý gól padl po další "školácké" chybě Halušky, zase ji využil mladíček Exner. Pátý gól padl po zahrané standartní situaci kapitána Wilkeho, který prošel až na zadní tyč na Pavla Exnera staršího, který přidal další gól do rodiny Exnerových, když si míč zpracoval a nechytatelnou střelou překonal již druhého gólmana domácích Čadila, který nahradil Halušku, ten se totiž dnes asi dobře nevyspal. První poločas byl bohatý na gól a na parádní akce, bylo opravdu co sledovat.

Bez gólů, už vyrovnanější

Hra v druhé půli se už vyrovnala, Meziměstí přehrávalo soupeře hlavně ve středu hřiště, dvojice Urban - Šprinc nadělala hodně práce domácímu celku. Jinak ale Božanov byl lepší, vytvořil si dvě tutové šance, Bakeš minul prázdnou bránu, Bažout zase na úrovni penalty vysoko přestřelil. Zápas tedy skončil 5:1 zaslouženě pro domácí Božanov, který se vyrovnal bodově svému největšímu soupeři, Heřmánkovicím. Zápas byl velmi pohledný, divák si určitě přišel na "své".



Ohlasy k zápasu


Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán domácích: Dnes chválím kluky za výborný výkon, první poločas byl z naší strany skvělý, škoda, že jsme ještě v druhé půli vítězství nepotvrdili dvěma tutovkami.




Sestavy


Sokol Božanov
M. Svědík [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , P. Klement [-] , R. Kratochvíl [-] (82. J. Skřivánek [-] ) , D. Bažout [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , P. Exner [-] , M. Viola [-] (36. P. Chotěborský [-] ) , P. Chotěborský [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] (34. D. Čadil [-] ) - L. Janata [-] (66. Z. Zlámal [-] ) , P. Šprinc [-] , J. Ptáček [-] , J. Matusek [-] , P. Urban [-] , A. Poliak [-] , V. Smrček [-] , P. Ptáček [-] , V. Mareš [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 68. P. Exner .
Hráči zápasu: P. Novotný - P. Urban .
Místo: Sokol Božanov. Rozhodčí: Panny Josef - PTÁČEK Josef (N), JARÝ Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.