Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

7.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stárkov přestřílel Otovice


0

V 7. kole Okresní soutěže Náchodsko se utkaly mezi sebou celky Otovic a Stárkovem. Výsledky obou týmu jsou jako na houpačce, i proto tento zápas nabídl velmi zajímavou podívanou. Stárkovští v druhém poločase svého soupeře přestříleli, a tak si vezli domů zaslouženě tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodový první poločas

První poločas začal v klidném tempu, hra se přelévala ze strany na stranu, žádný z týmů nijak nevynikal. První gól zápasu padl ve 22. minutě, kdy se k odkopnutému míči dostal "mozek" otovické hry Vogel, krásným bochánkem našel Petra Drechsela, který precizně přehodil brankáře hostí Kučeru a poslal domácí do vedení. Další minuty poločasu nic moc nenabídly, až náhle ke konci se po velké chybě domácích dostal k míči Michal Šípek, který to trefil krásně pod víko - 1:1, srovnáno.

Čtyři góly Stárkova a bylo vymalováno

Do druhého poločasu nastoupily týmy v opačných rozpoloženích. Hosté ze Stárkova oživli, působili aktivně a "góluchtivě". To naopak Otovičtí takto rozhodně nepůsobili. V 57. minutě si po rohu hostujících velkou chybou Gabriš srazil míč do branky a tím i  "nastartoval" Stárkov. O pár minut později padl další gól z rohu, tentokrát se hlavičkou prosadil Libor Lokvenc - 3:1. O poslední dva góly se paradoxně postaral brankář na postu útočníka Lukáš Prisztavok, který využil školácké chyby domácích, například špatně hozenýaut brankáři. Zápas bez střídání, zápas, kde oba týmy nastoupily pouze v jedenácti, nabídl velmi zvláštní momenty, velké chyby a hlavně góly. Hosté ze Stárkova odjíždějí z Otovic se vztyčenou hlavou, naopak domácí druhý poločas nezvládli, a proto je výhra hostí zcela zasloužená.



Ohlasy k zápasu


Sokol Otovice
Luboš Kudláček - Otovice: Dnešní zápas radši nechci ani komentovat, tolik chyb, co jsme vyvedli, to není možné. Snad bude lépe.

Sokol Stárkov
Václav Kučera - Stárkov: Děkuji hráčům za předvedený výkon a za tři body, které si vezeme domů.



Sestavy


Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - R. Gaabriš [-] , T. Korityák [-] , P. Drechsel [-] , M. Korityák [-] , P. Franc [-] , J. Panchártek [-] , P. Vogel [-] , Z. Vacek [-] , L. Kudláček [-] , O. Salfický [-]

Sokol Stárkov
V. Kučera [-] - L. Prisztavok [-] - M. Urban [-] , O. Vágner [-] , J. Bárta [-] , M. Žid [-] , M. Venclík [-] , L. Kučera [-] , L. Lokvenc [-] , M. Šípek [-] , K. Köhler [-]

ŽK: 56. Z. Vacek , 63. K. Pokorný , 73. O. Salfický - 19. O. Vágner , 41. L. Kučera , 66. L. Lokvenc , 73. M. Venclík , 86. J. Bárta . ČK: 82. R. Gaabriš .
Hráči zápasu: L. Prisztavok .
Místo: Sokol Otovice. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - PAVLŮ Radek (N), KYLAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.