3:4
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

8.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka na "Ruchadlu"


Branky


6. P. Šprinc , 44. P. Šprinc (p.) , 44. A. Poliak - 17. M. Balín , 34. M. Kment , 54. M. Balín , 71. L. Seifrt
0

Další derby se konalo tentorkát v Ruprechticích, kde domácí hostili favorita a adepta na titul Heřmánkovice. Zápas nabídl hodně gólů, krásy, zkrátka všeho dobrého, co patří k fotbalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měli k výhře nakročeno více domácí

Na velmi malém hřišti v Ruprechtitcích se odehrálo další kolo Okresní soutěže. Do zápasu vstoupili lépe domácí borci, soupeře z Heřmánkovic velmi zaskočili svým aktivním pojetím hry, nedali jim vydechnout, skvěle napadali, a to přineslo své ovoce. Hned v 6. minutě se k "přímáku" postavila posila z "A" týmu Petr Šprinc, který nádherně zakroutil míč do sítě. V 17. minutě přišlo vyrovnání Heřmánkovic. Svoji šanci využil hostující kanonýr Balín, který krásným "rohlíkem" přehodil brankáře Hampla. Po srovnání se hra vyrovnala, akce a šance byly na obou stranách. Poté přišla 34. minuta, druhý gól a zároveň otočení výsledku Heřmánkovic ve svůj prospěch. Na centr z trestného kopu si naskočil Michal Kment a hlavičkou do protisměru nedal Hamplovi sebemenší šanci k zákroku. Zdálo se, že hosté by mohli převzít otěže zápasu, přidat rozhodující gól a pohlídat si první poločas. To ale nepřišlo.Naopak přišly dva slepené góly domácích, o první se minutu před koncem poločasu postaral zase Petr Šprinc, který s přehledem proměnil pokutový kop. V téže minutě přidal třetí gól Meziměstí Albin Polyak, další posila z "áčka". Albin se nejlépe zorientoval ve vápně a svým důrazem zařídil svému týmu vedení a zcela poklidný odchod do kabin. 

Brilantní obrat lídra soutěže

Druhá půle začala opatrně, domácí se nikam nehrnuli, přeci jen si uvědomovali, že drží vedení nad prvním týmem soutěže. Jejich taktika ale dlouho nevydržela. V 54. minutě si po akci jak z učebnice (rychlý přechod do útoku se skvělým zakončením) připsal dnes již druhou branku nejlepší střelec soutěžě v minulém roce Miroslav Balín. Velmi brzké vyrovnání přidalo druhému poločasu náboj. Heřmánkovice ožily, ukázaly, že nejsou na "špici" jen tak náhodou. Vytvořili si tlak, kombinovali na vápně domácích, byl na nich vidět chtíč se zápasem něco udělat. A to se podařilo! Dvacet minut před koncem si hry se blýskl pohlednou akcí hrotový útočník Lukáš Seifert, po které se dostal až před bránkáře Hampla a toho chladnokrevně překonal. Přišel tedy druhý obrat v zápase, velmi zasloužený. Ve zbytku zápasu si už zkušení hráči Heřmánkovic výsledek pohlídali, a tak již podruhé v sezóně překonali rezervu Meziměstí. Domácí se ale za předvedený výkon hanbit nemusí, naopak byli velmi vyrovnaným soupeře Heřmánkovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí B
Pavel Smrček - hráč domácích: Ruprechtice (Meziměstí "B" - pozn. redakce) byly posílené o hráče z "A" týmu a odehráli zatím nejlepší zápas sezóny. Snažili jsme se hrát fotbal, i když byly "Heřmany" lepším týmem, my jsme předvedli velmi sympatický výkon. Zápas bych přirovnal k víkendovému utkání mezi Viktorií Plzeň a Tescomou Zlín.

Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč hostí: Domácí dnes hráli s chutí, my ale předvedli soudržný výkon, ukázali svoji sílu a zápas dotáhli do úspěšného konec, za což jsem velmi rád.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí B
R. Hampl [-] - P. Šprinc [-] , P. Smrček [-] , A. Poliak [-] , J. Kubeček [-] , J. Ptáček [-] , R. Jirásek [-] , V. Smrček [-] , P. Urban [-] , J. Matusek [-] , V. Mareš [-]

Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - L. Seifrt [-] , M. Balín [-] , J. Smrček [-] (62. J. Pražák [-] ) , M. Kment [-] , V. Kochánek [-] , L. Pražák [-] , M. Bohatec [-] (53. J. Šubrt [-] ) , J. Sedláček [-] , A. Škola [-] , J. Staněk [-]

ŽK: 53. R. Jirásek , 75. J. Kubeček - 8. J. Sedláček , 90. M. Balín .
Hráči zápasu: P. Šprinc - M. Balín .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Franěk Jakub - JARÝ Zdenek (N), ŠIMKO Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.