1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

8.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo remízově


Branky


0

Dnes zavítala na hřiště Otovic Jiskra Martínkovice. Zápas nabídli průměrný fotbal s chudým počtem branek na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otovice lepším týmem

Prvních patnáct minut se hrálo ve středu hříště, "od vápna k vápnu", tudíž velmi nezáživné, hlavně pro místní diváky. První záblesk v podobě ohrožení branky se udál v půlce poločasu, kdy na velkém vápně ve velké šanci selhal domácí Tomáš Hrnčíř. Jeho "bodlo" se tak tak dokutálelo k brance hostí. Ve 32. minutě přišlel velmi pěkný moment. Otovický Petr Drechsel si ze tří hráčů udělal "kužely", mezi kterými prošel jako "nůž máslem" a krásnou střelu zakončil přesně za "háčky". O chvíli na to, při špatném odkopu jednoho z obránců domácích, mohli hosté srovnat. To by ale v "kase" neměl být Petr Vogel,jinak klasické číslo 10, který zastoupil brankáře Pokorného. Svého úkolu se zhostil náramně. Teď na řadě se spalováním byli domácí. Mladičký Korityak z velkého vápna trestuhodně přestřelil. Ke konci první půle byl zase hrdinou Vogel, který zlikvidoval krásnou střelu z voleje.

Domácí fyzicky odpadli

Druhá půle už nebyla plodná na šance tak, jako ta první. Martínkovice zatlačily domácí, byly aktivnější a snažily se srovnat. Srovnání přišlo v 76. minutě, kdy se po rohu prosadil dlouhán Jordán. Martínkovice ožily ještě více, dokonce vstřelily druhý gól, který ale sudí Lokvenc za faul na Vogela neuznal. Zápas tedy skončil 1:1. Zajímavostí je určitě věk útočné dvojice domácích Dziak - Motyčák, součet jejich let dělá neuvěřitelných 114! Za zmínku stojí i perfektní výkon v obraně domácího Luboše Kudláčka (ročník 58)! 



Ohlasy k zápasu


Sokol Otovice
Luboš Kudláček - Otovice: Dnes jsme rádi, že jsme se vůbec sešli. Modlíme se, aby už skončila sezóna, protože se nás schází velmi málo. Mělo by se to zlepšit, jinak budou za chvíli u nás na hřišti růst brambory.




Sestavy


Sokol Otovice
P. Vogel [-] - J. Dziak [-] , P. Motyčák [-] , T. Hrnčíř [-] , P. Drechsel [-] , M. Korityák [-] , J. Panchártek [-] , P. Franc [-] , Z. Vacek [-] , L. Kudláček [-] , O. Salfický [-]

Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - M. Jordán [-] , J. Uždil [-] (84. Z. Látr [-] ) , P. Brožek [-] , J. Uždil [-] (66. J. Kollert [-] ) , J. Uždil [-] , L. Mihálik [-] , A. Ticháček [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] , P. Semenský [-]

ŽK: 36. J. Dziak , 76. L. Kudláček .
Hráči zápasu: L. Kudláček .
Místo: Sokol Otovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - KORITYÁK Tomáš (N), LÁTR Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.