Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

12.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Božanova nezaváhal


Branky


0

K dalšímu zápasu se chystaly týmy Božanova a Stárkova. Domácí měli jasný cíl zvítězit, a to se jim podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Hned od začátku se domácí snažili hrát více než hosté, kombinovali, ale až na nějaké závary ve vápně a neproměněné šance, z roho nic nebylo. Stárkovští byli nebezpeční hlavně z brejkových situacích, po kterých si ve 20. minutě vysloužili penaltu. K penaltovému puntíku se netradičně postavil brankář Michal Pročko. Souboj gólmanů vyhrál ale domácí Skřivánek, který střelu Pročka vystihl. Oby týmy měly do konce poločasu ještě pár šancí, ty ale nevyužily, a tak celkem vlažný poločas skončil smírně bezbrankovou remízou. 

Střelci se probudili až po poločasové přestávce

Herní projev domácího favorita se ve druhé půli zcela zlepšil. Technická kombinační hra, kterou jsou domácí pověstní, se ukázala v plné parádě. Hlavně první gól stál za to. Kdyby jedna z komečních televizí potřebovala "Borce na konec", mohl se jím stát Daniel Hypšman se svou parádní technickou střelou. O deset minut později, v 63. minutě, zyvšoval šajtlí kolem brankáře nejlepší střelec soutěže David Bažout. V 76. minutě se ke slovu dostali i hosté, po sérii chyb domácí obrany, snížil na 1:2 Jan Bárta. Domácí ale chtěli zápas vyhrát a hned o chvíli později zvýšili na 3:1. Z rohového kopu vstřelil gól stoper domácích Petr Novotný. Stárkov se ale nevzdal. Přímý kop z rohu vápna nakonec tečí dostal do branky Kanoszay. Nebyl by to Božanov, aby nepřidal hned zase další branku. Na 4:2 skóre stanovil po centru Exnera Martin Svědík. Velmi atraktivní zápas pro fanoušky tedy skončil dvougólovým rozdílem pro domácí.



Ohlasy k zápasu


Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán domácích: První půli jsme po neproměněné penaltě přestáli. Druhý poločas se naše hra zlepšila, měli jsme i šance navíc. Zápas jsme ale poté měli pod kontrolou a vítězství si pohlídali.

Sokol Stárkov
Václav Kučera - trenér hostů: V dnešním zápase se bohudík zlepšil náš herní projev, bohužel jsme udělali v obraně zbytečné chyby a dovolili Božanovu jednoduše skórovat.



Sestavy


Sokol Božanov
J. Skřivánek [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , D. Hypšman [-] , R. Kratochvíl [-] (66. J. Nentwich [-] ) , D. Bažout [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , T. Klicpera [-] , P. Chotěborský [-] (46. M. Svědík [-] ) , P. Chotěborský [-]

Sokol Stárkov
M. Pročko [-] - L. Lokvenc [-] (83. A. Voříšek [-] ) , P. Říha [-] (68. M. Kanozsay [-] ) , K. Köhler [-] , V. Pročko [-] , M. Šípek [-] , A. Hána [-] , L. Kučera [-] , M. Šmatlán [-] , M. Houštek [-] (66. O. Vágner [-] ) , J. Bárta [-]

ŽK: 17. P. Novotný , 89. P. Chotěborský - 89. L. Kučera . ČK: 89. L. Kučera .
Místo: Sokol Božanov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - PTÁČEK Josef (N), KYLAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.