Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

12.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zábrodí doslova deklasovalo rezervu Meziměstí


Branky


0

V dnešním zápase přivítalo na svém hřišti v Ruprechticích "Mezáro" hosty ze Zábrodí. Zápas skončil překvapivým debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zábrodí ovládlo zápas už na samotném začátku

Na velmi vysokém a těžkém terénu se odehrál velmi zajimavý zápas. Hosté ze Zábrodí přijeli s cílem "vyloupit" Ruchadlo (dříve hřiště Ruprechtic, teď Meziměstí B - pozn. redakce). A to se jim hned od samého začátku dařilo. Ve 4. minutě prolomil střeleckou smůlu kanonýr hostí Jakub Hanuš, povedenou střelou poslal hosty do jednobrankového vedení. Daleko lepší hosté svého soupeře přehrávali ve všech směrech, ve 24. minutě přidali gól na 2:0, jmenovitě Tomáš Rompotl. Střeleckou efektivitu hráčů ze Zábrodí potvrdil i matador Petr Sodomka, který jednatřicáté minutě stanovil výsledek první půle na 3:0.

Druhá půle opět v režii Zábrodí

Hráči ze Zábrodí pokračovali v úplné demolici domácího celku, který si vůbec nevěděl rady s jejich hrou. Pět minut od odchodu z šaten na hřiště zvětšil náskok na již čtyřbodový, hráč s číslem 7 Bořek Michal. Domácí se snažili hru vyrovnat, hru zlepšit, dokonce se dostali do šance, konkrétně do samostatného nájezdu, který ale zkušeně vychytal brankář hostí Roman Rainet. Zápas byl bohužel i velmi vyhrocený, sudí Škoda musel několikrát krotit oba celky. Už to vypadlo, že se zápas dohraje bez dalšího gólů. Jenže v 81. minutě přidal svůj druhý gól Petr Sodomka a navíc nadělil soupeři né moc pověstné "bůro". Poslední, svůj druhý a zároveň šestý gól zápasu vstřelil Tomáš Rompotl. Zápas skončil velmi krutým výsledkem pro domácí, kteří nestačili na s chutí hrající Zábrodí. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Zábrodí
Roman Rainet - brankář hostí: Jsme rádi za tři body proti našemu neoblíbenému soupeři a hlavně za tak velmi vysokou výhru. Jedinou kaňkou zápasu je moc vysoký počet žlutých karet na našem kontě.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] - L. Janata [-] , J. Matusek [-] , J. Doležal [-] (70. O. Slovák [-] ) , A. Poliak [-] , J. Kubeček [-] , P. Šprinc [-] , R. Hromas [-] , A. Borůvka [-] , V. Smrček [-] (46. L. Janata [-] ) , V. Mareš [-]

Sokol Zábrodí
R. Rainet [-] - J. Hanuš [-] , P. Sodomka [-] , M. Štěpánek [-] , M. Vojtěch [-] (70. P. Kaválek [-] ) , O. Frinta [-] (56. M. Balcar [-] ) , T. Rompotl [-] , M. Bořek [-] , J. Čejchan [-] , J. Dvořák [-] , K. Novák [-]

Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škoda Martin - JARÝ Zdenek (N), BURDYCH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.