1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

13.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve velké bitvě zvítězili domácí


Branky


0

Další zápas 13. kola se odehrál v Martínkovicích. Domácí Jiskra hostila Stárkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Zápas připomínal od začátku velkou bitvu. Hrál se velmi důrazný fotbal na obou stranách. Po stránce fotbalové to nebylo to pravé ořechové. Šancí měla více domácí Jiskra, která avšak své šance nevyužila, v brance stál totiž skvělý Pročko, na kterém domácí střelci ztroskotali. První půle rozhodně nebyla nějak vyjímečná, Nic zajímavého nepřišlo, a tak do kabin za velmi rozpačitého průběhu hry, šli hráči obou mužstev do kabin za nerozhodného stavu.

I přes neproměněnou penaltu domácí zvítězili

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, tedy nic moc po fotbalové stránce. Hra byla vcelku vyrovnaná, oba celky si připsaly po pár šancích. Zápas mohl nabrat vetších obrátek, když po faulu na martínkovického štírka Kindla sudí Lukáš Vlk pískl "desítku". K puntíku si míč postavil záložník domácích Lukáš Mihálik, který ale penaltu trestuhodně zahodil. V tom momentě se mohl zápas zlomit, Stárkovští mohli toho využít. To by ale nesměl v 69. minutě po sražením dvou obránců Stárkova a následné jejich chybě, utéct ze strany Petr Matějka a noblesním lobem překonat gólmana Pročka. Martínkovický šutér dal tímto gólem zápasu jinou tvář. Do konce utkání se nic výrázného, až na občasné vyhrocené hádky mezi hráči, nestalo. A tak tři body zůstaly Jiskře z Martínkovic, která dokázala Stárkov porazit tím nejtěsnějším rozdílem - 1:0.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Martínkovice
Jan Uždil - hráč domácích: Díky bohu, že jsme dnes velmi náročné utkání zvládli, i přes tu penaltu. Myslím, že jsme byli celkově o chlup lepší.

Sokol Stárkov
Václav Kučera - trenér hostů: Utkání bylo celkem vyrovnané, bohužel jsme ho nezvládli. Remiza by byla spravedlivější.



Sestavy


Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - P. Semenský [-] (84. J. Uždil [-] ) , P. Brožek [-] , A. Ticháček [-] , J. Kindl [-] - J. Uždil [-] (79. J. Kollert [-] ) , L. Mihálik [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] - M. Jordán [-] - Z. Látr [-] (53. J. Uždil [-] )

Sokol Stárkov
M. Pročko [-] - L. Lokvenc [-] , M. Kanozsay [-] (59. T. Kylar [-] ) , J. Bárta [-] , V. Pročko [-] , K. Köhler [-] , A. Hána [-] , M. Žid [-] , M. Šmatlán [-] , M. Houštek [-] (74. D. Konrát [-] ) , M. Šípek [-]

ŽK: 56. J. Kollert - 55. K. Köhler , 80. J. Bárta .
Místo: Sokol Martínkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - LIŠKA Jaroslav (N), KYLAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.