Stárkov doslova zničil Otovice


Branky


39. J. Bárta , 41. L. Novák , 47. J. Bárta , 50. J. Bárta , 53. L. Novák , 68. J. Bárta , 88. P. Říha
0

Stárkovští ve 14. kole přivítali Otovice, které přijeli jen v 10. Výsledek už jen hovoří za vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se chvíli drželi

Do Stárkova přijely Otovic jen o deseti "statačných", přeci jen v první půli zápasu drželi se svým soupeřem krok. Stárkovští měli více ze hry, kombinovali na půlce soupeře. Naopak hráči Otovic hrozili především z brejkových situací. Jednu z nich v 5.minutě trestuhodně nevyužili. Další šanci měli kolem 30. minuty, kdy natřelili pouze tyč. Domácí se snažili vstřelit první gól, což se jim podařilo až v 39. minutě. Po rychlé akce skóroval Jan Bárta, borec, o kterém ještě dnes uslyšíte více. Druhý a poslední gól první půle vsítil Lukáš Novák. První půle tedy končila ještě přijatelným výslekdem pro hosty - 2:0.

Otovice v druhé půli nestačily

V druhé půli se zápas rozhodl. Hned dvě minuty po hvizdu se podruhé trefil skvělou střelou kanonýr Bárta, tentýž hráč byl držitelem čtvrtého gólů, kterým zkompletoval svůj hattrick. Janu Bártovi se podařil dost slibný kousek, hattrick vstřelil v rozmezí jedenácti minut, což je více než skvělé. V 63. minutě vstřelil svůj durhý gól Lukáš Novák. A aby toho nebylo málo, Jan Bárta se činil i počtvrté, konkrténě v 68.minutě. Po následném prostřídání domácích se hra trochu vyrovnala, což zapříčinilo to, že sedmý a poslední gól padl až dvě minuty před koncem. Skóre po krásné kombinační akci uzavřel Pavel Říha, který s přehledem zastoupil v sestavě střídajícího střelce Bártu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Stárkov
Václav Kučera - trenér domácích: Naprosto zasloužená výhra, chci hráče pochválit za předvedený výkon.

Sokol Otovice
Luboš Kudláček - hráč Otovic: Dnes byl soupeř bohužel ve všech směrech daleko lepším týmem.



Místo: Sokol Stárkov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vlk Lukáš - KYLAR Petr (N), HAVEL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.