Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

1.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na závěr drtivá porážka domácích


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   V rámci posledního podzimního kola zavítal do Pačlavic, které byli aktuálně na prvním místě tabulky třetí tým FC Medlánky. Domácí vyhráli všech 6 domácích utkání a dostali v nich pouze 2 góly. Hosté jsou neporaženi od druhého kola. Utkání tedy slibovalo velmi zajímavou podívanou. V deštivém počasí začali lépe hosté. V 15 minutě po Šudomově standardní situaci ze strany se dostal míči Jan Krátký a přehodil vybíhajícího brankáře a hosté vedli. Hosté jak je jejich zvykem nepolevili, drželi míč a snažili se nepustit domácí ke své bráně. Přesto mohli domácí ve 30 minutě vyrovnat. Po centru z pravé strany na malém vápně zakončoval hlavou Hladký, ale jen těsně minul. Domácí to mrzelo o 5 minut později. Šudoma dostal na velkém vápně dostatek prostoru, aby levou nohou zamířil a přízemní střelou k tyči dostal hosty do dvougólového vedení. Hostům to nestačilo a do poločasu ještě navýšili vedení. A kdo jiný by to měl mít na starosti než Michal Šudoma. Vyčíhal si velice špatnou rozehrávku domácího brankáře a ze stejného místa trefil stejný prostor odkryté svatyně domácích. Do kabin se šlo za stavu 0:3. Vstup do druhé půlky měli opět lepší hosté. Kontrolovali hru, snažili se jít do zakončení, ale bez gólového efektu. Domácí se dostali do zápasu v 63 minutě. Po centru ze strany svedl vítězný souboj s hostujícím brankářem Dostalík a snížil 3:1. Domácí vycítili šanci a převzali otěže utkání do svých rukou. Zatlačili hosty před vlastní šestnáctku. Ihned po brance se do šance dostávali domácí útočník, ale trefil Kvapila pouze do noh. Největší šance na vyrovnání přišla v 74 minutě, kdy se z pravé strany snažil odcentrovat domácí záložník, centr byl ztečovaný do protipohybu Kvapila, kterému se naštěstí pro hosty podařilo na poslední chvíli míč vyrazit před sebe. A přišel trest, který si vzal na starosti kdo jiný než Michal Šudoma a střela byla identická jako jeho dnešní první gól. Střela zpoza vápna, levou nohou přesně k tyči, stav 1:4. a bylo rozhodnuto. Pak si další slabší chvilku vybral domácí brankář. Nechal se mimo vápno obrat o míč střídajícím Golisem, který neměl problém míč dopravit do prázdné brány. V závěru ještě zahrozili hosté. Do míče se parádně z první opřel Petr Dobrovolný, ale trefil pouze břevno od kterého se míč odrazil těsně před čárou. Hosté vyhráli 1:5, natáhli šňůru neporazitelnosti na 11 utkání a boj o postup do 1.A třídy bude na jaře velmi zajímavý. 



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - T. Kroupa [-] , M. Bleša [-] , P. Dostalík [-] , D. Vlček [-] - M. Grepl [-] , M. Špatina [-] , Z. Pučan [-] , L. Veselý [-] (70. T. Vincenec [-] ) - J. Jiříček [-] , J. Hladký [-] (82. J. Brablík [-] ) -

FC Medlánky
M. Kvapil [-] - J. Krátký [-] , M. Šudoma [-] , D. Vaněk [-] (79. Š. Golis [-] ) , M. Kabeláč [-] , M. Drštka [-] , M. Viskot [-] , O. Dvořák [-] (87. D. Pazdera [-] ) , P. Dobrovolný [-] , J. Schotteberger [-] , M. Čermák [-] (85. M. Hála [-] )

ŽK: 40. J. Hladký , 81. Z. Pučan - 70. M. Čermák , 89. M. Kabeláč .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLAŽEK Patrik - DANĚČEK Matěj, RAUS Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.