1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Němcova paráda - dvě chycené penalty


Branky


0

Domácí hráči nastoupili bez zraněného Macháčka a v útoku s duem dorostenců. Naopak hosté měli téměř kompletní sestavu. Na lavičce se objevili i rekonvalescent Ondřej Svoboda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté z Podolí byli po celý první poločas lepším týmem. Domácí hráče k ničemu nepustili a naopak to byli oni, kdo často hrozili. Utkání začalo svižně.Již v druhé minutě se v samostatném úniku ocitl Pavel Knap, ale ve finální fázi si dal míč na dlouhou nohu a trefil tak pouze domácího brankáře. Ve 14.minutě Crha svým dlouhým autovým vhazováním našel na přední tyči Knapa, jenž míč prodloužil na volného Cíchu, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil 0:1. Domácí se dále utápěli v nepřesnostech a hosté hráli, co potřebovali. Navíc přidali ještě druhou branku.  Ve 35 minutě našel Vítek prudkým centem Chládka a ten se položil do míče a rybičkou překonal brankáře Němce.Domácí zahrozili pouze z několika standardních situací, které hosté ubránili.

 

 

     V druhé části hry byli aktivnější domácí. Hned v úvodu zachraňoval hostující brankář reflexním zákrok super šanci domácích. O chvíli později trefil Štrajt břevno hostující branky. Domácí převaha trvala asi do 70 minuty, kdy jim postupně docházeli síly. Právě v 70 minutě se opět mohlo měnit skóre, kdy se kopala penalta za faul na hostujícího kanonýrka Kuropatu. Sám postižený si vzal míč, ale Němec jeho úmysl vystihl a střelu vyrazil. V 78 minutě ovšem Kuropata skóroval, když trefil míč k tyči z velkého vápna. O chvíli později domácí snižují brankou Adama Zavorala. Poslední slovo však mají hosté. Sudí nařizuje druhý pokutový kop. K míči se staví Havel a snaží se zahrát kop alá Panenka z Bělehradu 1976. Strážce domácí svatyně jeho úmysl vystihl a penaltu chytá. To byla závěrečná tečka za zápasem.



Ohlasy k zápasu


FK MKZ Rájec-Jestřebí
Libor Macháček (hráč Rájce-Jestřebí): Dnes jsme byli horším týmem a zaslouženě jsme prohráli. Jediný, kdo si zaslouží velkou pochvalu je Filip Němec, který kromě dvou penalt chytil ještě další šance hostů.




Sestavy


FK MKZ Rájec-Jestřebí
F. Němec [-] - T. Kopecký [-] , M. Štrof [-] , A. Zavoral [-] - K. Skácel [-] (16. F. Navrátil [-] ) , P. Žilka [-] (63. M. Hanskut [-] ) , M. Štrajt [-] , M. Knies [-] - O. Čepa [-] , K. Dvořák [-] (72. M. Opatřil [-] ) , D. Kunc [-]

TJ Sokol Podolí
D. Liolias [-] - P. Ptáček [-] , B. Crha [-] , M. Aujeský [-] , M. Vodička [-] - R. Semrád [-] , P. Knap [-] , D. Cícha [-] (83. M. Daněček [-] ) , J. Vítek [-] (87. P. Poláček [-] ) - R. Kuropata [-] (78. O. Svoboda [-] ) , P. Chládek [-] (70. J. Havel [-] )

ŽK: 41. K. Dvořák , 52. M. Štrof , 54. O. Čepa , 89. F. Němec , 91. F. Navrátil - 55. P. Knap , 76. J. Havel , 82. D. Cícha .
Místo: Rájec-Jestřebí. Počet diváků: 133. Rozhodčí: Vašík Michael - VÉVODA Patrik, HRAZDÍRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.