2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nezvládli druhou půli a přišli o body


Branky


17. O. Čepa , 19. D. Kunc - 65. M. Šudoma , 88. M. Viskot
0

     Rájec již nutně potřeboval bodovat. Po drtivém vítězství v Líšni jen paběrkoval. Proti sobě neměl zrovna soupeře, který by se měl vzdávat bez boje. Medlánky si navíc spravily chuť, když devíti brankami popravily rezervu Rousínova. Nutnost bodovat hnala domácí na zteč a po necelých dvaceti minutách vedli 2:0. V druhé části to byli hosté, kdo dirigoval hru a nakonec dvěma góly srovnali skóre a z Rájce-Jestřebí si odváží bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

           Domácí celek začal hodně aktivně. Svého soupeře nepouštěl do šance a naopak to byli domácí hráči, kteří se dostávali do nebezpečných střeleckých příležitostí. Již v 17 minutě šli do vedení, kdy se po trestném kopu trefil Čepa, který do branky dopravil odražený míč. O dvě minuty později stovka domácích příznivců opět jásala. Macháček udržel míč a předložil ho Kuncovi, který byl sám před brankářem Kvapilem, ač věkem ještě dorostenec, tak si počínal jako zkušený mazák a zvýšil vedení domácích. Dvě rychle branky určili ráz první půle. Domácí hráli dobře, kombinovali a hosty k ničemu nepustili.

      V druhé části hry jsme viděli úplný jiný obrázek. Medlánky hrály velice aktivně a domácí zatlačily na jejich polovinu. Jejich kombinační hra se záhy vypařila a k vidění byly pouze nakopávané míče na útočníka Macháčka.  První varování přišlo v 60 minutě, kdy hosté v rychlém sledu trefili dvakrát břevno a jednou tyč. V 65 minutě se však měnilo skóre. Hosté zahráli trestný kop, odražený míč si našel Šudoma a snížil. Tlak hostů se stupňoval. Několikrát se musel vyznamenat domácí brankář Němec, který chytil několik vyložených šancí hostů. Ovšem v 88 minutě byl krátký na hlavičku Vískota, který trefil míč hlavou pod břevno, po rozehraném rohovém kopu. To bylo vše, co se v Rájci-Jestřebí odehrálo. Hosté si za druhou půli bod určitě zasloužili. Naopak domácí opět nezvládli druhou část hry a ztratili dobře rozehraný zápas.



Sestavy


FK MKZ Rájec-Jestřebí
F. Němec [-] - F. Navrátil [-] (65. M. Hanskut [-] ) , M. Klimeš [-] , A. Zavoral [-] - K. Dvořák [-] (88. J. Klimeš [-] ) , P. Žilka [-] , M. Štrajt [-] , M. Knies [-] - O. Čepa [-] , D. Kunc [-] , L. Macháček [-]

FC Medlánky
M. Kvapil [-] - J. Krátký [-] , M. Šudoma [-] , D. Vaněk [-] (80. R. Kostka [-] ) , M. Kabeláč [-] , M. Viskot [-] , L. Kolev [-] , P. Dobrovolný [-] , D. Blahoudek [-] , J. Schotteberger [-] , M. Čermák [-] (88. M. Hála [-] )

ŽK: 66. M. Knies - 16. J. Krátký , 31. J. Schotteberger , 45. M. Šudoma , 69. M. Viskot , 74. D. Blahoudek .
Místo: Rájec-Jestřebí. Počet diváků: 101. Rozhodčí: Lazar Martin - CHABIČA František, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.