Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět zásahů Kočaře


Branky


0

         Domácí po pětigólovém přídělu ve Vyškově měli za soupeře celek, kterému se v soutěži vůbec nedařili. Až třetí celek Líšně zavítal do soběšického areálu s  touhou po bodech. Bodovou naději drželi líšenští téměř celý poločas, jenomže branka v závěru půle je demoralizovala a mohlo se tak rozběhnout parádní představení domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Průběh prvního poločasu vůbec nenaznačoval konečnému výsledku. Hosté bojovali a chtěli konečně bodovat. V minulých kolech si stěžovali hlavně na ofenzívu, kterou chtěli zlepšit. Na první branku jsme nemuseli čekat dlouho. Již v sedmé minutě se dostal k míči domácí kanonýr Kočař a nedal Zigovi v bráně hostů šanci. Ještě netušil, že to bude on, kdo bude řídit kanonádu domácích. Branka hosty nijak neotřásla. Příkladně bojovali a ve 23 minutě se dočkali zaslouženého pamlsku v podobě vyrovnání. Autorem branky byl Lisický. Jenomže domácí nechtěli připustit drama a tak se skóre mění o necelých sedm minut později, kdy domácím vrací vedení Kočař. Když zápas plyne do konce prvního dějství, udeří podruhé v zápase Kočař a domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Tato branka jakoby následně poznamenala výkon hostů, kteří najednou přestali věřit ve své schopnosti.

     

     Druhá část se odehrává v režii domácích a střeleckého dua Kočař, Kozel. Po krátkém rozjezdu po poločasové pauze se domácí střelecký tandem slušně rozjel a v krátkém sledu, během 20 minut, vsítí pět branek.  Již v 58 minutě kompletuje hattrick Kočař. V 70 minutě kompletuje hattrick i Kozel. Poslední střelecký zápis domácích je v 78 minutě, kdy se popáté trefil Kočař. V této době je výsledek jednoznačný 8:1. O výkonu hostů vlastně není, co přát. Domácí je v této fázi jednoznačně přejeli. Ke korekci výsledku dochází až v samotném závěru zápasu, kdy se trefují hráči z lavičky Skočovský a Šebela.

      Nevídané střelecké představení jsme viděli v Soběšicích. Jen málokdy se poštěstí vidět v zápase střelce, který dá pět branek a další hattrick. V tomto byl tandem Kočař, Kotel výjimečný. Domácí výhrou odčinili krutou porážku z Vyškova. Naopak hosté po dlouhé době dali tři branky, ale osm inkasovaných je velice špatnou vizitkou. Rozhodně se mají nad čím zamýšlet do dalších bojů a musí věřit v lepší zítřky. S takovou hrou jakou předvedli v Soběšicíc v druhé části, rozhodně bodovat nebudou.



Sestavy


FC Soběšice
M. Zouhar [-] - T. Kočař [-] , S. Kozel [-] (71. D. Hudák [-] ) , J. Motyčka [-] , M. Kasálek [-] (71. M. Svítil [-] ) , D. Střelec [-] , V. Vacula [-] , P. Hronek [-] , V. Ráček [-] , V. Malachta [-] , J. Plocek [-]

SK Líšeň C
V. Zigo [-] - A. Lisický [-] , J. Holubář [-] (67. D. Snopek [-] ) , J. Pavlovič [-] (46. D. Juchelka [-] ) , P. Bajgar [-] (58. M. Eichler [-] ) , R. Zavřel [-] , L. Daněček [-] (67. D. Skočovský [-] ) , M. Široký [-] , R. Široký [-] , P. Kúkol [-] (64. M. Šebela [-] ) , M. Prosňanský [-]

ŽK: 23. J. Pavlovič .
Místo: Borová. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janíček Jiří - URBÁNEK Martin, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.