Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezilesí stoupá ze dna


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nožka, Nožka, Nožka

V sobotním souboji o sestupové příčky se utkaly celky, které mají zatím bodů nedostatek. Mezilesí se rozhodlo jejich nepovedený start napravit a hned od začátku diktovali tempo hry. Po 11 minutách vyústil tlak v faul v pokutovém území, kde byl faulován pronikající Švika. Exekuci pokutového kopu si vzal na starostí Nožka, který se dnes vstal správnou nohou, což nám ostatně ukázal v průběhu zápasu a nekompromisně proměnil. Úsměv na tváři hráčům Mezilesí dlouho nevydržel, když se v 16. minutě radoval Mertlík, který si poradil s neposedným míče po přihrávce Polomského a dokázal zakončit přesně. Pak nastala část zápasu, kdy ani jeden tým nedokázal držet déle míč na svých kopačkách. Naštěstí se balón dostal na nožku Nožkovi, ten si dokázal poradit jak s hostujícími obránci tak s brankářem Voborníkem a svojí levou kopačkou dokázal míč trefit k tyči. Ve 40. minutě byl dovršen hattrick. Kdyby se hrálo v Pardubicích, tak by na hřiště přilétlo pár perníčků, ale takhle se musel Nožka spokojit jen s potleskem domácích fanoušků. V situaci po špatně zahraném ofsajd systému se míč dostal k již zmiňovanému Nožkovi a ten dovezl míč až do branky.

Zvrat už nikdo nečekal

A tak druhý poločas mohli hráči Mezilesí začít v klidu a udržet vedení až do konce. Navíc se ukázal střídající Maixner, jehož přihrávka nejprve neprolétla hostující obranou a tak vzal míč na sebe, prošel mezi 2 beky a v pádu dokázal zakončit do hostující branky. Ani hosté neusnuli na vavřínech, dostali se do několika šancí, ale Polomský zahodil většinu z nich. V 75. minutě si Nožka vylepšil svoje postavení v tabulce střelců a dostal počtvrté míč za záda Voborníka. Pár minut před koncem ještě dokázal Valeš upravit skóre na 5:2.  



Sestavy


TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - M. Holý [-] (82. L. Bartoš [-] ) , M. Kárník [-] - M. Vítek [-] (70. J. Macháček [-] ) , D. Švika [-] , J. Drašnar [-] (63. M. Hanuš [-] ) , D. Vaněk [-] - J. Lazorka [-] (46. A. Škoda [-] ) , L. Nožka [-] - J. Vítek [-] (46. L. Maixner [-] ) , M. Novák [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
M. Voborník [-] - R. Malý [-] , M. Frinta [-] , L. Bensch [-] , M. Novák [-] (60. M. Šrajbr [-] ) - P. Hanuš [-] , J. Králíček [-] , J. Polomský [-] , J. Hánl [-] - J. Valeš [-] , J. Mertlík [-] -

ŽK: 17. D. Švika , 38. R. Škoda , 39. M. Vítek , 80. L. Maixner - 41. L. Bensch , 43. J. Polomský .
Místo: TJ Sokol MEZILESÍ. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Škoda Martin - TOMÁŠŮ Michal, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.