3:1
(2:0)
88. J. Karel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Mezáro" doma uspělo


Branky


22. L. Hanák , 41. A. Poliak , 90. J. Matusek - 88. J. Karel
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faulovaný hráč by penaltu kopat neměl

Do Meziměstí přijel oslabený celek Dolan o několik hráčů ze základní sestavy a bylo to vidět. Ani domácí celek na tom nebyl o mnoho lépe, když prvních 10 minut hrál pouze o deseti hráčích a Dolany toho dokázaly využít. Černohlávek se prosmýkl do vápna domácích, kde ho faulem zastavil brankář Čížek a kopala se penalta. Tu jsi vzal na starosti sám faulovaný Černohlávek, ale nedokázal jí proměnit. Od té chvíle domácí hráči doplnili počet hráčů na hřišti na klasických 11 a předváděli pohledný fotbal, kdy hrozili převážně z protiútoků. K první střele se ve 21. minutě dostal „sniper“ Hanák a míč skončil až za zády brankáře Kubáska. Do větších šancí se dostával i celek z Dolan, ale jejich šance ztroskotaly na špatné koncovce. Ještě do poločasu stihli domácí zvýšit na dvoubrankové vedení, kdy při nedůrazu Semanišina vsítil Poliak. 

Gól Dolan na poslední chvíli

Po poločasové přestávce Dolany držely více míč na svých kopačkách, avšak branku vstřelit nedokázaly, až nakonec v 87. minutě se prosadil Karel, to už ale bylo pozdě a na vyrovnání zbývalo málo času. Navíc po hrubce Šrajbra poslal rychlou odpověď Matusek Jiří a zvýšil vedení opět na 2 branky. A tak Meziměstí i přes začátek, kdy hráli v 10 lidech, dokázali zvítězit a připsat si další 3 body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dolany u Jaroměře
Pavel Martínek - trenér: Všichni hráči kteří se na zápas nedostavili by měli zpytovat svědomí, protože v plné sestavě bychom v Meziměstí rozhodně neprohráli.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - J. Matusek [-] , J. Kubeček [-] , A. Poliak [-] , P. Smrček [-] , P. Gajdoš [-] (46. S. Hromas [-] ) , P. Šprinc [-] , A. Borůvka [-] , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , R. Jirásek [-]

TJ Dolany u Jaroměře
M. Kubásek [-] - L. Praslička [-] , L. Šrajbr [-] , L. Semanišin [-] , R. Kroka [-] , M. Nentvich [-] (62. O. Dax [-] ) , M. Barcík [-] , J. Berger [-] , M. Černohlávek [-] , I. Tokar [-] , J. Karel [-]

ŽK: 1. P. Gajdoš , 9. P. Čížek , 78. A. Poliak - 53. M. Barcík .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Franěk Jakub - PÁLKA Martin, HROMAS Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.