2:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov přišel o body v závěru utkání


Branky


12. M. Dostál , 32. P. Gajdoš - 50. M. Hron , 83. M. Hron , 90. P. Bryksi
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broumov vládl první půli

Broumov si od začátku zápasu podmanil hráče Babí. V jejich režii se hrál celý první poločas, především jejich útočná síla byla velkým rozdílem v prvním poločase. V 12. minutě unikal Gajdoš sám na brankáře a jeho střela „šajtlí“ skončila pouze na tyči, avšak Babí dokázalo odkopnout míč jen na nohu Dostála, který si míč zpracoval, posunul a střelou zhruba z 20 metrů překonal brankáře Bryksiho, který reflexivním zákrokem nedokázal zabránit vstřelení branky a míč jen škrtl. Broumov zůstával stále v tlaku a z toho vyústila další branka, když David Horvát Atakoval brankáře Bryksiho, ten míč trefil jen do něj a odražený se kutálel k samotnému Gajdošovi, který se podruhé nemýlil a uklidil míč do odkryté branky. Do poločasu mohl Broumov zvýšit svoje vedení, ale střela Mantela a Pokorného brankou neskončila. 

Obrat Babí

Zatímco první půle nasvědčovala převaze Broumova, tak druhá byla vyrovnaná. Babí začalo být více aktivní, snažilo se zaměstnat obranu Broumova, bušilo do ní a to se jim vyplatilo. Po centru z pravé strany se dostal před prázdnou branku Hron a doklep ho. Babí pokračovalo ve svém tlaku, domácím nedovolilo zhola nic, za zmíňku jen stojí individuální akce Semeráka, která však vyprášila Bryksimu kožich. Navíc Babí po chybě v obraně domácích srovnalo na 2:2 zásluhou Hrona. Zápas poznamenalo vyloučení Semeráka, který se při dožadování penalty neovládl, řekl rozhodčímu pár nadávek a ten ho vyloučil. Svoje představení zakončil kopnutím míče do střídaček hostí. V samostatném závěru po hrubém nedorozumění Rolníka s Pokorným se dostal Bryksi Petr do úniku a překonal brankáře. Na druhé straně se ještě domácí dožadovali písknutí penalty, rozhodčí Bárta však hru nechal hrát dál.

 

 



Sestavy


TJ Slovan Broumov B
M. Fajstl [-] - P. Gajdoš [-] (60. P. Horváth [-] ) , J. Kivák [-] , M. Riabec [-] , D. Mantel [-] , J. Lehotský [-] , D. Horváth [-] , M. Dostál [-] (50. J. Rolník [-] ) , A. Krejčí [-] , J. Semerák [-] , J. Pokorný [-]

SK Babí
P. Bryksi [-] - J. Novotný [-] , P. Adámek [-] , P. Liška [-] , J. Fetter [-] - P. Bryksi [-] - M. Hron [-] , D. Holbík [-] (46. L. Demeter [-] ) , L. Matys [-] (70. M. Saučuk [-] ) , D. Hátaš [-] , M. Schrötter [-]

ŽK: 34. J. Semerák , 35. J. Pokorný , 69. P. Horváth , 83. A. Krejčí - 43. L. Matys . ČK: 88. J. Semerák .
Místo: Broumov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bárta David - GIECI Ján, KLICNAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.