2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov odjíždí zklamaný domů


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu vrátil Dolany do hry

Souboj mezi Dolany a Broumovem mnoho branek nepřinesl. Také to bylo tím, že Dolanští nastoupili bez šesti hráčů, kteří v minulém zápase hráli. Na hře to bylo znát a lépe začal kádr z Broumova. Jednu z prvních akcí založil kapitán týmu Mantel, který našel nabíhajícího Bitnara, kterému už prostřelení brankáře nedělalo větší problém a dostal hosty do vedení. Broumov se poté tlačil stále více do koncovky, ale nakonec vše vyznělo bez výsledku. Ústřední postavou další minut byl Hamada, který mohl poslat Broumov do dvoubrankového vedení, ale jak se později dozvíme, nestalo se tak. Nejprve si našel centr ze strany, který za záda brankáře dostat nedokázal. V následné akci byl opět jmenovaný Hamada, tentokrát se dostal ke střele, ale výsledek jeho snahy skončil znovu v rukách brankáře Kubáska, který nechtěl připustit další rozvlnění sítě. Dolanům se po celý poločas nedařilo, až na závěr, kdy jeden z Sedláček vyhrál souboj na půlce, uvolnil přes 2 hostující hráče a střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři Janouchovi šanci. Hned o minutu později dokonal obrat v utkání Berger výstavná střelou, kdy nejprve přešel přes 2 hráče Broumova a poté trefil šibenici.

Dolany to ubránily

Po přestávce se Dolany soustředily na udržení výsledku, což se jim nakonec s vypětím všech sil podařilo. Jednou z větší šancí Broumova, která se udála po rohovém kopu zahrávaném Mantelem. Jeho centr propadl k Burešovi, který nedokázal perfektně trefit míč a jeho slabou střelu brankář Kubásek vytěsnil. Víc už se neudálo a tak zůstaly body doma.



Sestavy


TJ Dolany u Jaroměře
M. Kubásek [-] - L. Šrajbr [-] , J. Karel [-] , P. Cejnar [-] - J. Berger [-] , L. Semanišin [-] , T. Kejzlar [-] (64. M. Nentvich [-] ) - I. Tokar [-] - M. Barcík [-] , S. Žďárský [-] , O. Sedláček [-] (86. J. Vondra [-] )

TJ Slovan Broumov B
J. Janouch [-] - L. Novák [-] , D. Mantel [-] , J. Pokorný [-] , T. Bitnar [-] , J. Schubert [-] , M. Háze [-] , M. Hamada [-] (62. P. Bureš [-] ) , M. Riabec [-] , P. Gajdoš [-] (76. A. Krejčí [-] ) , M. Dostál [-]

ŽK: 17. O. Sedláček , 37. I. Tokar , 71. M. Nentvich , 87. S. Žďárský - 30. M. Dostál , 38. L. Novák , 50. M. Riabec , 87. T. Bitnar .
Místo: TJ Dolany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škoda Martin - TOMÁŠŮ Michal, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.