1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaváhání favorita


Branky


0

Ve třetím kole zajíždělo na půdu Mladých Buků Strážné. Vzhledem k dvojici fotbalových týmů se dala očekávat solidní podívaná. Domácí byli velikým favoritem na vítězství, ovšem hosté bojovali do samého závěru a nakonec to přineslo své ovoce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Není tajemstvím, že Mladé Buky chtějí rychle zpět do B. třídy a tak by měli především domácí utkání zvládat. Tentokrát ovšem narazily na mužstvo Strážného, které se na ně dokázalo dokonale připravit a až na jednu gólovou akci svému soupeři nic nepovolilo. V Bukách tedy utkání skončilo zaslouženou remízou. 

Nedáš? Dostaneš!

Staré známé fotbalové rčení pocítily domácí Mladé Buky hned v úvodu utkání. Krásně vypracovanou stoprocentní šanci nedokázaly převtělit ve vedoucí branku a tak se na druhé straně radovali hosté. Síť po standartní situaci rozvlnil Jan Jiřička a Mladé Buky zůstali opařené. Otázkou bylo, jak rychle se dokáží vratit do zápasu. A odpověď? Tu přinesl už po pouhých pěti minutách Michael Štěpánek, který po krásné individuální akci doslova propálil bankáře hostí. První půle tedy končila výsledkem 1:1.

Bez gólů nejde vítězit

Do druhé půle šli domácí s jasným cílem. Strhnout vedení na svou stranu a dokráčet si pro tři body. Ovšem to nešlo tak jednoduše. Buky sice drželi míč na svích kopačkách a dirigovali tempo hry, jenže do žádné vážnější příležitosti se díky pozorné obraně hostí dostat nedokázali. Strážné hrozilo především z brejkových situací, ale i ty dokázala odvracet naopak obrana černo-žlutých. Utkání tak končilo zaslouženou remízou a šlo se na pokutové kopy. 

Loterie

V penaltové loterii byli všichni hráči Strážného úspěšní, naopak Mladobučtí jednou selhali a bonusový bod tak jde na konto hostů. 



Ohlasy k zápasu


Utkání nakonec skončilo zaslouženou remízou. Bonusový bod jsme si možná více zasloužili my, ale takový je fotbal.
Díky pozorné obraně veze ze hřiště favorita dva body. Nádherný výsledek!



Sestavy


FC Mladé Buky
M. Engler [-] - T. Brhel [-] , P. Hrubeš [-] , J. Kolibík [-] , D. Voňka [-] - F. Mrvík [-] (58. J. Spurný [-] ) , M. Mohaupt [-] , Z. Maňuch [-] - M. Štěpánek [-] (62. M. Moravec [-] ) , P. Ruml [-] (79. J. Minařík [-] ) - M. Štěpánek [-]

TJ Strážné
A. Skrbek [-] - P. Pfeifer [-] , J. Balcar [-] , V. Zárybnický [-] (64. M. Kalenský [-] ) , J. Plecháč [-] , M. Janoch [-] , J. Jiřička [-] , A. Hampl [-] , W. Bradler [-] , P. Čurda [-] , J. Růžička [-]

ŽK: 91. D. Voňka - 19. M. Janoch , 70. P. Pfeifer .
Místo: M.Buky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pilný Filip - PELC Michael, VLASÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.