Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický boj


Branky


0

Mostek zajížděl ve čtvrtém kole na půdu Kocbeře namlsaný úspěchem proti šampionovi se Starých Buků, ovšem v sestavě chyběl elitní ostrostřelec Lashchuk. To Kocbeře chtěli před vlastními fanoušky potvrdit roli favorita a obrat soupeře o všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urputný boj, hezké branky, dobré pivo. Fanouškům vesnického fotbalu v Kocbeři tentokrát nic z toho nechybělo. A navíc se šťastným koncem pro domácí. Co víc si přát?

Dobrý nástup hostí

Nástup do utkání patřil jednoznačně Mostku. Hned v úvodu se totiž po tečované střele prosadil Kubín a zmrazil domácí celek. Ten se pak těžko dostával zpět do zápasu, ale když se mu to po čtvrthodině povedlo, začal kontrolovat hru a přebírat její iniciativu. Začal se propracovávat do obrovských šancí, ale proti byl jeden můž. Hostující brankář Hlušička držel fantastickými zákroky Mostek nad vodou a když už se nedokázal včas dostat na své místo, "zastoupila" ho nemohoucnost domácích střelců. Jeden příklad za všechny je stoprocentní šance Gogoláka, který trestuhodně minul odkrytou hostující svatyni. 

Festival krásných branek

Druhý poločas pokračoval v zaběhnutých kolejích. Domácí byli na balonu a kontrolovali průběh utkání a konečně přišla i vyrovnávací branka. Postaral se o ni zkušený záložník Horák a jeho branka se právem řadí mezi výstavní. Krásná střela z poza šestnáctky zaplula do vinglu a vymetla všechny pavučiny v brance brankáře Hlušičky. Hosté ovšem prokázali obrovskou produktivitu a ze standartní sutuace se jim podařilo strhnout vedení na svou stranu. Domácí poté na nic nečekali, přitlačili hosty do jejich vápna a dokázali dvěma brankami Hanuše a Šmída otočit vývoj utkání a zaslouženě si dokráčeli pro všechny body. 



Ohlasy k zápasu


Jednoznačně zasloužené vítězství našich borců i když to bylo drama. Nutno vyzdvihnout výkon soupeřova brankáře Hlušičky.




Sestavy


TJ Jiskra Kocbeře
P. Strasser [-] - K. Pavelka [-] (25. R. Albín [-] ) , L. Novák [-] , L. Gogolák [-] (85. J. Nápravník [-] ) , M. Mohet [-] , Z. Šmíd [-] , V. Hulík [-] , J. Hrneček [-] , Z. Horák [-] (55. K. Šereš [-] ) , V. Hanuš [-] , T. Béna [-]

FK Mostek
J. Hlušička [-] - J. Duchek [-] (70. J. Piwko [-] ) , M. Čajka [-] , D. Duchek [-] , L. Truhlář [-] - V. Zigo [-] (84. P. Šandor [-] ) , M. Bogáň [-] , O. Kubín [-] , J. Polák [-] - T. Hampl [-] , T. Krkonoška [-]

ŽK: 49. Z. Horák , 67. V. Hanuš , 88. J. Nápravník - 65. J. Duchek , 83. D. Duchek , 85. P. Šandor .
Místo: Kocbeře. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šolc Petr - PRACNÝ Luboš, TULACH Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.