Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Javornice nastřílela 6 branek


Branky


0

První kolo okresního přeboru nám nabídlo zajímavou podívanou. 

Domácí Javornice se utkala s hostujícími Přepychy na hřišti rozpáleném do ruda a už od počátku soupeře nešetřily. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal v solidním tempu

Zápas začal v solidním tempu a domácí již v prvních minutách vytáhly tvrdě do boje. 

V první šanci se ocitl centr domácích již ve 3. minutě zápasu. Jeho tvrdou střelu  golman zastavil na poslední chvíly povedeným zákrokem. Javornice tak od začátku jasně řekla soupeři jaký fotbal se bude hrát.

I když se hostující tým dostal pod silný tlak odolával a dokázal se dostat do zajímavých situací, branku se jim ale vstřelit nepodařilo. 

Ve 12. minutě se domácím nabízel nadějný autový kop který však skončil daleko za bránou.

Javorničtí pokračovaly ve své hře a po dalších velkých šancích a po jednom neúspěšném breaku přišla přesná rána Adama Krejčího do rohu přepyšské kasy. Domácí tak ve 24. minutě vedly  1:0 a využili příležitost posunout hru na svojí stranu. 

To se však mohlo po pár minutách změnit. Přepychy se pokusily ve 29. minutě odpovědět pokutovým kopem který však skončil v rukavicích domácího golmana.

Po tomto nezdařilém pokusu přešla Javornice hbitě do protiútoku a zasadila soupeři další ránu. O tu se znovu postaral Adam Krejčí ve spolupráci Dana Suka a připisuje tak domácímu týmu a sobě druhý bod . V 33. minutě měly tak domácí již dvoubrankový náskok.

Autor prvních dvou gólu Adam Krejčí se ještě před koncem poločasu ucházel o Hat-trick. Jeho dělovka však minula síť a letěla daleko za bránu.

 

Hosté vrací úder!

Přepychy se na hřiště vrátili s novým nasazením a dostali tak domácí do silného tlaku .

Spustili velkou kanonádu a solidně označkovaly tyč soupeře. Jen se štěstím se podařilo domácím udržet si stále ještě čistý štít.

Domácí se pokusili náboj soupeře narušit gólovou šancí kterou však včas zhatil brankář. 

Vzduch byl cítit gólem hostů . Místo toho ale přišel opět gól domácích . Michal Plašil se rozběhl vpřed a po obehrávce obránce a zmatení golmana zasadil branku do prázdné sítě.

Domácí byly další krok k vítězství , 3:0. Hosté polevily a dali domácím prostor pro další pokusy o další branku. Útok domácích zastavil obránce moc tvrdě a nastala tak standardní situace kterou se zhostil kandidát na hattrick Adam Krejčík, Hattrick se mu ale pokořit nepodařilo.

To nemělo dlouhého trvání a hattrick se ohlásil v 70. minutě a domácí tak již vedly o 4. branky.

Hostí se opět pokusili o odpověď a konečně se jim podařilo prolomit smůlu a obrat tak domácí o současný stav. Postaral se o to Jaroslav Parát svou překvapivou střelou za záda domácího golmana, 4:1. Na další branku nebylo dlouhé čekání a zapsalo si jí překvapivě hostující tým. Luboš Šmída vystřelil z místa pokutového území 4:2 . Domácí však hostům definitivně ukázali že zápas patří jim. V 75. minutě se do úniku dostal Martina Šrefla a hosté tak inkasovali již 5. gól. Stejnou situaci zopakoval jeho spoluhráč Kuba Kráčmer v 78. minutě.

Domácí tak již měly výhru jasnou a zpečetěnou. Po posledních sporadických střelách obou týmu se již o výhře domácích nemuselo spekulovat . Javorničtí tak vstupují do soutěže s nádherným výsledkem 6:2 

 

I přez jednostrannou hru domácích se jednalo o dobrý fotbal na obou stranách a proto gratulujeme oboum týmu za hezké fotbalové odpoledne.

 



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - J. Resl [-] , D. Suk [-] , P. Kasper [-] , M. Štěpánek [-] - J. Krunčík [-] , P. Chlachula [-] (69. J. Hovorka [-] ) , M. Šrefl [-] , J. Kráčmer [-] (78. T. Krunčík [-] ) - A. Krejčí [-] (68. L. Harbich [-] ) , M. Plašil [-] (69. J. Nosek [-] )

Přepychy
P. Chudý [-] - L. Sedlák [-] , J. Jelen [-] , A. Junek [-] , J. Prát [-] - T. Rejzek [-] (46. M. Štěpánek [-] ) , L. Růžička [-] , M. Blažej [-] , L. Šmída [-] - V. Lukášek [-] , M. Tomín [-]

ŽK: 28. J. Kráčmer , 66. J. Krunčík - 28. M. Blažej .
Místo: Javornice. Počet diváků: 99. Rozhodčí: Nedvídek Miroslav - KNAPEK Jaroslav, MERVART Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.