Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí srazil hattrickem vamberecký Šponar, úřadovali také rozhodčí


Branky


0

Vamberk si na domácím hřišti s chutí zastřílel a oslabenému soupeři z Českého Meziříčí nadělil pět branek. K vysokému vítězství významně přispěl domácí Pavel Šponar, který hostujícímu týmu nasázel hattrick. O kaňku na výhře domácích se postarali rozhodčí, kteří v úvodu druhé půle srazili snažení hostí kontroverzním rozhodnutím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabené Meziříčí v první půli drželo krok

Zápasová kolize A mužstva, B týmu a dorostu způsobila, že soupeř z Českého Meziříčí přijel k utkání na vambereckou půdu pouze s torzem obvyklé sestavy. Hned od úvodních minut duelu se začala projevovat kvalita domácího celku, který byl jistější na balonu i v zakončení. Skóre však Baník otevřel až po více než půlhodině hry, kdy se po pěkné akci trefil Pavel Šponar. Do konce prvního poločasu již žádná branka nepadla, a tak Vamberečtí odcházeli do kabin jen s těsným vedením v zádech. 

Kontroverzní gól a Šponarův dosažený hattrick

První část druhé půle ovlivnila situace z 51. minuty, z níž domácí vstřelili kontroverzní druhý gól. Poté, co míč údajně opustil hrací plochu a téměř všichni hráči z obou týmů přestali hrát, se do zakončení dostal vamberecký Hamerský, který naopak jako jeden z mála ve hře pokračoval. Přestože ani jeden z rozhodčích neviděl, jestli míč opravdu skončil v autu, nebo ne, branka byla k nevoli hostí uznána. Tento moment byl pro utkání klíčový. Fotbalistům Meziříčí začaly docházet síly a chyby v jejich řadách Vamberečtí potrestali dalšími třemi góly. Mezi střelci se vytáhl se především Pavel Šponar, který brankou z 89. minuty dokonal hattrick. Hosté se postarali alespoň o kosmetickou úpravu skóre, když Hlacha chytře přeloboval meziříčský kapitán Tomášek.

 

V utkání, jež ovlivnily meziříčské trable se soupiskou či podivná branka, tak nakonec jasně zvítězili domácí, kteří se až do nedělního odpoledne vyhoupli do čela tabulky okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu



FC České Meziříčí B
Petr Čepela: K utkání jsme odjížděli s torzem hráčů, jelikož někteří doplnili A tým a dorost hrající ve stejnou dobu. Na střídání jsme měli jen jednoho hráče, který navíc dva roky nehrál. V zápase jsme nehráli vysloveně špatně, ale projevila se kvalita soupeře. Poločas se pro nás vyvíjel slibně, protože jsme prohrávali jen 1:0, ale v druhé půli už bohužel docházely síly. Sice se nám podařilo dát kontaktní branku na 3:1, ale v závěru nás soupeř potrestal dvěma rychlými góly a už nebylo o co hrát.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
V. Hlach [-] - M. Pavelka [-] , T. Mudruňka [-] , M. Malý [-] , A. Kuhn [-] - J. Fischer [-] (46. D. Halamka [-] ) , P. Šponar [-] , D. Hamerský [-] (78. L. Fujdiak [-] ) , M. Nývlt [-] - R. Samek [-] , O. Dostál [-] (65. O. Kotyza [-] ) -

FC České Meziříčí B
A. Kašpar [-] - J. Kubíček [-] , T. Jarkovský [-] , D. Borecký [-] , D. Španiel [-] - J. Štěpán [-] , J. Tomášek [-] , P. Tomášek [-] , O. Brouček [-] - U. Ugurlu [-] (79. M. Jančura [-] ) , J. Štěpán [-] -

ŽK: 48. M. Pavelka - 5. J. Kubíček , 53. P. Tomášek .
Místo: Vamberk. Počet diváků: 63. Rozhodčí: Nedvídek Miroslav - KOTYZA Pavel (N), RICHTER Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.